Forsiden > Mediepolitik > Regionerne opfylder stort set deres forpligtelser

Regionerne opfylder stort set deres forpligtelser

tirsdag 8. januar 2013, af Tom Dissing

Radio- og tv-nævnet har netop offentliggjort den årlige opgørelse over de regionale TV2 virksomheders evne til at overholde deres public service forpligtigelser.
Og da det ser ud til at de overholder reglerne er ( den tidligere, red. ) formand for Radio- og tv-nævnet Christian Scherfig tilfreds.
Han siger:
-Nævnet finder overordnet, at de regionale TV2 virksomheder lever op til deres public service-forpligtelser. Blandt andet gør stationerne en stor indsats for at bringe nyheds- og aktualitetsprogrammer i deres sendeområde for at være i dialog med befolkningen og for at være til stede på internettet og de mobile platforme, slutter han.
Der er dog fortsat enkelte problemer.
Christian Scherfig fortsætter.
-Flere stationer har ikke afsat en passende andel af deres sendetid eller programbudget til europæiske programmer fra uafhængige producenter. Desuden har ingen af stationerne kunnet oplyse, hvor stor en andel af deres "øvrige programmer", som købes fra "øvrige producenter", hvilket er kritisabelt, slutter han.
Det er muligt at læse alle redegørelser fra Radio- og tv-nævnet her

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?