Forsiden > Ny teknik > Relativt ukendt DekTec har en bunke nyt med på IBC2016

Relativt ukendt DekTec har en bunke nyt med på IBC2016

mandag 15. august 2016, af Tom Dissing

DekTec, der som vi husker det, ikke er specielt kendte her i landet, er på vej på IBC2016, med +15 års erfaring med alt fra PCIe, til USB-2, USB-3, og OEM interfaces målrette broadcast.
Og nu hvor mange broadcastere ikke længere kan udskyde at der kommer lidt 4K i deres kabler, er DekTec på vej med en bunke 10GbE adaptere, 12 x SDI/ASI og 12G BNC interfaces der - som du har gættet det, kan håndtere 4K/UHD applications, enten direkte i hardwaren, eller via de OEM software løsninger som DekTec også er på vej med.
Det er med andre ord pænt langhåret og meget teknisk.
Men en del tyder på at de tilbyder hardware der “kun kan en ting”, som derfor gør det rigtigt godt.
Ud over udstyr til at flytte data med, og mere, er de også ude med en del USB-2 og USB-3 HD-SDI og ASI analyzers og modulators, der alle - som eksempel - har fuld support for blandt andet ATSC 3.0.
Lidt mere konkret er der premiere på deres DTU-351, der er en low-cost og portable USB-3 enhed, der kan levereHD-SDI signaler til tablets, eller PCer.
Det eneste den kræver er lidt “bus-power”, der efterfølgende kan hjælpe med OPEX og T&M operations.
Der er dermed også hjælp med transfer af full SDI frames, suppleret med support for op til 16 audio kanaler og HANC og VANC pakker.
Enheden lever med DekTec’s SdEye Software, der ydermere gør den til en egentlig “portable SDI analysis tool”, der kan måle på alt fra standard Y, Cb, Cr, R, G, B i et waveform eller vectorscope display, der - som du har gættet lever på den tablet eller PC enheden monteres på.
Der er ydermer mulighed for at analysere SD, HD, og 3G SDI signaler, konkret i SMPTE 2020-1-2008.
Den kan finde Dolby metadata packets og pænt meget andet.
DTA-2179 er et såkaldt high-performance 12 x SD/HD/3G-SDI/ASI PCIe kort, der kan håndtere 12 vilde og uafhængige bi-directional porte, der - som du har gættet - kan håndtere op til hele tre 4Kp60 signaler via QUAD 3G-SDI links, der - igen naturligvis - efterlever SMPTE 425-5.
Et potentielt heldigt kort når det begynder at blive relevant at ingeste 4K60P signaler eller andet i den kaliber.
Der er bi-level og tri-level genlock, samt muligheden for at integrere en DTA-2179 med flere encodere, decodere, video servere eller analyzers, hvilket i værste fald kan betyde at der i et enkelt kort er nok power til at der kan sendes i 4K UHD, eller ingestes op til 3 feeds i samme kvalitet, eller at et enkelt kort kan håndtere andre ting i et miljø hvor 4K pludselig begynder at fylde en masse.
Hardwaren kna udstyres med DekTec’s Matrix API 2.0, der giver endnu flere features, herunder support for 3G-SDI og andre 4K applications, igen med support for HANC eller VANC video og op til 16 kanalers lyd.
DekTec er også store på ASI/IP konvertering.
Her hedder nyheden DTM-3224, der igen er OEM, og derfor kan formes som den enkelte bruger har brug for det.
Fordelene med DTM-3224 er at den er ultra-compact og standalone og så er det en quad ASI-to-IP converter, der giver broadcastere et billigt ( ?) interface der kan transportere bunker af streams fra eller til eller bare over et netværk.
Der skulle være en del andet.
Det bliver du altså nødt til at tjekke ud på deres stand.
Ellers kan du læse videre her

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?