Forsiden > News > Rigtigt godt FS700 RAW nyt

Rigtigt godt FS700 RAW nyt

onsdag 3. juni 2015, af Tom Dissing

Det handler faktisk om Atomos

Hvis du lige kan vente til den 12 Juni, er det måske et FS700 du skal leje eller købe i stedet for et andet kamera.
Den 12. juni er nemlig dagen hvor Atomos åbner lidt mere op for et allerede sjovt RAW eventyr.
Som vi forstår det, lover deres OS6.3 ud over en masse nyt i forhold til “meta data tagging”, “video time lapse”, “pre-roll record”, “genlock” og “anamorphic desqueeze” og “3D LUTs” en lille ekstra “the Atomos way” ting.
Fra den dato og med Atomos OS6.3 skulle det blive muligt at optage FS700 RAW, mod en merudgift på absolut ingenting.
Som vi husker det, er det reelt det du betaler 3-900 dollars for hos alle andre.
Af andre OS6.3 features, altså de omtalte “meta data tagging”, “video time lapse”, “pre-roll record”, “genlock” og “anamorphic desqueeze” og “3D LUTs” tiltag, har Atomos blot sluppet nyheden at der sker en masse midt i juni og at det sker tidligere end planlagt.
Hvor mange af deres optagere der så kan bruges til at optage FS700 RAW, finder du ud af ved at tjekke den maskine du allerede har købt, eller ved at besøge deres site.
Der - som altid - er evigt forvirrende.
Igen, der er netop så meget at vælge imellem at der burde være et produkt til dig, hvis du er frisk på at kunne optage FS700 RAW eksternt.
Mulighederne med anamorphic desqueeze og 3D LUTs virker reelt ligeså spændende, da det jo ikke er specielt svært at få fingre i x2 eller x1,33 optikker i disse dage.
Det burde - måske - betyde at du kan optage FS700 RAW i x2 eller x1,33, og dermed lave hele spillefilm på et af de absolut billigste arbejdsheste ude i miljøet.
Hvis du er på vej til Cinegear Expo er der en god chance for at du kan få mere at vide.
Ellers er der ikke meget andet at gøre end at pløje diverse Atomos fora igennem, og se om du der kan komme lidt tættere på hvilke enheder der ender med at supportere de mange nye features.
Her lige en promo for Shogun 4K fra NAB2015.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?