Forsiden > News > SBS Discovery er klar til foråret

SBS Discovery er klar til foråret

fredag 16. januar 2015, af Tom Dissing

SBS Discovery, der nu er blevet til netop så mange kanaler, at det er blevet helt svært at holde styr på dem, er klar til et spændende forår, hvor de byder intet mindre en 17 lokalt producerede programformater, hvoraf otte er helt nye.
Se således frem til “Exernes kamp” ( Endemol ) med Pelle Hvenegaard, ”Tag pengene og løb” ( Eyeworks )med Ibi Makienok og ”Det perfekte match” ( Strix ) med Oliver Bjerrehuus, der er blandt de nye formater.
Hovedkanal i den forbindelse er fortsat Kanal 5, der i følge en pressemeddelse kommer til at gå forrest med en række påståede programfyrtårne, der sammen med Kanal 4, gerne skulle få endnu flere til at kigge forbi.
Kanal 4 er i den forbindelse på vej med et “nyt kæmpe reality-format”.
Programdirektør Maiken Wexø og fortæller:
-Jeg er virkelig stolt af det forår, vi har på vej til seerne. Det byder på programmer, som på hver deres måde ikke bare er vildt underholdende og spændende, men også tankevækkende og udfordrende. Med det store nye reality-format ”Exernes kamp” vil vi bogstaveligt bevise tesen om, at forældre kan gå gennem ild og vand for deres børn. I ”Tag pengene og løb” er jeg sikker på, vi får folk til at diskutere, hvad de selv ville gøre, hvis de pludselig fik stukket en kuffert med 100.000 kroner i hånden med beskeden om, at pengene er deres, hvis de vel at mærke kan holde kufferten skjult i 30 timer med et hold skrappe efterforskere lige i hælene, starter hun og fortsætter.
-Med ”Det perfekte match” til Kanal 4 har vi skabt et program der rummer store følelser, kærlighed og drama i en smuk cocktail. Programmet vil helt sikkert få danskerne til at forholde sig til, hvordan vi vælger vores partnere. Og så følger vi kendisparret Lai Yde og Mie Moltke. I en tid, hvor det er blevet stuerent at tale om tantrasex og sprøjteorgasmer i frokostpausen, kommer vi nu med programserien ”Sex, Lai og Mie” ( Blu ), slutter hun.
Ellers er SBS Discovery på vej med “De beskidte helte” ( United ) , der følger dem der “rykker ud og hjælper der, hvor almindelige mennesker må give op”.
Det er også United der står bag “Silas – mig, min mand og min kone“, der følger Silas der sammen hans mandlige kærreste har blandet sæd i en kop, hvorefter de har inismineret en kvinde, de begge kender.
Mastiff byder ind med “Nyskilt – kærlighed, krig og kaos”, der netop kigger på hvad der sker for de 20.000 ægteskaber der sidste år “endte som skilsmisse”.
Fokus bliver seks kvinder mellem 25 og 50 år.
STV er igen ude med en omgang “Janni og Karsten – på fri fod”, der tager fat hvor sidste sæson slap.
På dramasiden byder Fridthjof Film op til dans med nye episoder af “Heartless”.
Indtil videre blot med tre episoder, der omvendt skulle afklare en del, for dem der har fulgt med.
Blandt de udenlandske serier finder den interesserede “Stalker”, hvor Maggie Q som du måske kender fra Nikita har problemer med folk der forfølgerandre.
Ellers er Kanal 5 på vej med “Resurrection” og “The 100”, der begge vender tilbage med nye sæsoner.
Ganske som “CSI” og “Criminal Minds” gør det.
Det er muligt at se eksempler på de mange danske produktioner heromkring, dog gemt bag et gråt lag, hvilket ikke forhindrer dig at - næsten - at kunne se hvad foråret på de mange SBS Discovery kanaler byder på.
billedcredit: United og Fridthjof Film´´

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?