Forsiden > News > SBS Discovery er stedet hvor du ser national fodbold

SBS Discovery er stedet hvor du ser national fodbold

fredag 14. november 2014, af Tom Dissing

SBS Discovery har mere end svært ved at få armene ned, nu hvor de kunne notere sig at voldsomt flotte 940.000 seere kiggede forbi Kanal 5 sidste gang de sendte en landskamp.
For specielt uindviede var det hjemmekampen mod Portugal den 14. oktober.
Og nu hvor de har købt rettighederne til alle venskabskampene også, er Kanal 5 med et slag blevet kanalen hvor de ser hvad det nationale fodboldhold sådan kan lige for tiden.
Kanal 5 har allerede købt rettigheden til alle kvalifikationskampene frem til de to slutrunder før EM i Frankrig og VM i Rusland.
Så den korte version er vist at SBS Discovery totalt løber fra DR og TV2 på dette område.
Christian Kemp, administrerende direktør, for SBS Discovery Media siger:
-Vi er rigtig glade for at have rettigheden til landsholdet og ikke mindst alle kampe, som holdet spiller i 2015. Vi har haft flotte seertal til alle fire kampe, så at vi bliver den eneste tv-kanal som viser landsholdet gør, at vi kan tage fuldt ejerskab af rettigheden, slutter han.
Jakob Høyer, kommunikationschef i DBU supplerer:
-2015 byder på en række spændende og vigtige landskampe for herrelandsholdet - både i EM-kvalifikationen og venskabskampe. Vi er glade for at have SBS som fast samarbejdspartner på alle kampe, så vi sammen kan skabe den rette stemning og opbakning til landsholdet. Det giver gode rammer for gode tv-oplevelser for alle fodboldfans, slutter han.
At der nu findes mindst to broadcastere og en række politikere der er relativt kede af det, er reelt ikke et problem for seerne.
Kanal 5 kan nemlig ses af omkring 90 procent af landets husstande.
Der er reelt tæt på det samme som den penetration TV2 eller DR har.
Folk der hellere vil streame kan ydermere tjekke streamingtjenesten emkval.dk, hvor kampene også bliver sendt/streamet.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?