Forsiden > News > SBS Discovery har nu 21,9 procent af markedet

SBS Discovery har nu 21,9 procent af markedet

tirsdag 13. januar 2015, af Tom Dissing

Fusionen SBS Discovery, der endte med at blive til en masse kanaler i 2014, har netop kigget forsigtig tilbage på året der gik.
Det er der dog ingen grund til.
Der er nemlig vækst på alle fronter.
SBS Discovery købte jo Canal 8 Sport og Canal 9, ganske som de også lige nået at købe Eurosport kanalerne.
Og da det betyder at de nu har rettighederne til mere end 120 interessante sportsbegivenheder, er de godt dækket ind på dette område.
At de ydermere har købt Superligarettighederne frem til 2021, betyder jo bare at de fylder endnu mere i det kommercielle TV billedet.
Konkret 21,9 procent af det kommercielle marked, er nu deres.
Og da de er vokset fra 16,7 procent i 2014, går det altså den helt rigtige vej for størrelsen.
Blandt nyhederne var også krimikanal ID - Investigation Discovery, som de godt nok ikke lige oplyser seerandele på, men gad vide om de 19 daglige minutters kiggeri blandt de 15-50 årige som TNS Gallup oplyser, er et herligt billede på at netop denne kanal har ramt markedet det helt rigtige sted.
Kanalen var som eksempel større end både Discovery og TLC i sidste uge.
SBS Discovery håber derfor på at deres såkaldte “kommercielle platform” fortsætter med at vokse i 2015, ganske som den jo også er større end året før.
Den primære målgruppe, de 21-50 årige er ydermere blevet 2,1 procent-point større, hvilket efterhånden burde får TV2 til at ryste en smule i bukserne, selvom at de nu måler på personer op til 60 år.
TV2 har omvendt netop lanceret deres sportskanal, der allerede fra premieren henter så mange seere at det - igen - kunne betyde at SBS Discovery taber lidt seere på denne front ?
SBS Discovery lover uanset hvad at 2015 bliver et godt år for dem og deres annoncørere i en nyhedsbrev, der ydermere ser ud til at mene at 2015 kunne blive endnu bedre end året før, for dem.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?