Forsiden > News > SBS Discovery vil også streame

SBS Discovery vil også streame

tirsdag 12. maj 2015, af Tom Dissing

Det hele er fortsat kun ude i en såkaldt betaversion, men den skulle være god nok.
Dplay.dk mere end tydeligt viser den vej som SBS Disovery har planer om at gå.
Kanaler som Kanal 4, Kanal 5, 6eren samt TLC og Discovery og senere blandt andet Animal Planet og ID – Investigation Discovery kan fra idag streames som flow TV eller VOD af alle der har et abo på NuTV, eller mod at du ser lidt reklamer.
Dermed kunne SBS Discovery potentielt tænkes at hente de unge seere, der har droppet TV. Ganske som dem der overvejer at klippe kablerne, kunne tænkes at blive hængende nu bare på deres telefon eller computer.
Som med andre streamtjenester er der dog en række forbehold.
Disse handler som altid om rettigheder, da SBS Discovery jo “kun” kan vise de programmer de har købt retten til at vise her i landet.
Det til trods ser Dplay særdeles spændende ud og kunne formodes at ramme lige der hvor “TV tvivlerne” bor.
Prisen bliver den samme som NuTV, nemlig - 99.- kroner om måneden, giver allerede i beta versionen adgang til de fleste SBS Discovery formater, dog med undtagelse af de dyreste sportskanaler.
Enten som abo eller “gratis”, mod at der bliver set reklamer før under og efter det enkelte program.
Hvad der så sker senere på året når tiltaget går fra beta til “den officielle version”, melder historien ikke meget om.
Det hele skulle dog blive udvidet med flere kanaler og - hvis seerne tager godt imod ideen - endnu mere indhold.
Planerne er ydermere at bruge denne platform til “snigpremierer på udvalgte danske programmer, klubfodbold fra de største ligaer, landsholdsfodbold og tennis fra ATP og WTA”, som de skriver det i en pressemeddelelse.
Og så ser det ud til at “Hedensted High” kun får premiere på Dplay hvorfor dem der ønsker at se denne nye “danske sitcom” bliver nødt til at gøre det “eksklusivt på Dplay”.
Tjenesten tilbyder i beta perioden - som vi forstår det - ikke flow TV kanalerne som stream, men blot udpluk fra de enkelte kanaler.
Som SBS Discovery videre skriver vil der være tale om “et håndplukket udvalg af vores største amerikanske serier, factual entertainment fra Discovery Channel og meget, meget mere”.
Dplay Beta fungerer fra starten af på PC og MAC og mobilen.
Der vil dog - igen - være restriktioner på sporten og på den lille s(m)arte.
Læs mere om tiltaget på Dplay, her, hvor det allerede nu er muligt at se det hele mod at du altså ser lidt reklamer, før under og efter den enkelte udsendelse.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?