Forsiden > News > Så blev de til NEP Danmark

Så blev de til NEP Danmark

fredag 12. august 2016, af Tom Dissing

Tilbage midt i juli, sendte NEP hovedkvarteret i Pittsburgh en pressemeddelelse ud, der forktalte at NEP Group Inc., i daglig tale NEP, havde købt alle aktierne i dblux.
Og det ser ud til at det er denne pressemeddelelse der nu er blevet oversat til dansk.
Købet er ikke desto mindre en klar pointering af at det nu kun er de helt store interesser der slås om OB markedet i Norden.
Og at NEP må formodes at være det største selskab.
Både i Norden og herhjemme, hvor de eneste andre “store OB operatører”, er Endemol Shine Nordics Studios, Banijays og en enkelt broadcaster, der blive ved med at insistere på at de ikke ejer en OB flåde, der hedder noget med øst, på trods at blandt andet sammenfald af CVR nummer.
NEPs investering her i landet, er naturligvis ukendt.
Men skulle inkludere “tre mobile enheder”, hvilket må formodes at være 3 komplette OB vogne, med alt fra kameraer til fiber.
En såkaldt “ENG lastbil” og et “studie kontrol rum”, der må formodes at have en fysisk belligenhed.
Noget det såmænd også har, da det af pressemeddelelsen fremgår at planen er at “dblux vil fungere som NEP Danmark fra den nuværende adresse i Aalborg”, med “det nuværende personale”.
Administrerende direktør for NEP Danmark bliver svenske Mats Berggren, der sammen med produktions direktør Henrik Borup, står for de daglig operationer i tæt samarbejde med NEP Sverige.
Paul Henriksen, der er formand for NEP Broadcast Services Europe siger:
-Vi ser frem til at bringe dblux teamet ombord til at hjælpe med vores produktion støtte i Norden, starter han og fortsætter.
-dblux holdet deler den samme ambition om at kunderne skal have succes, ganske som vi gør det i NEP. Og det ekstra personale og udstyr baseret i Danmark vil være en væsentlig fordel for vores kunder”, slutter han. ( se den originale PM her)
Vil du høre mere kan du i den forbindelse altid kontakte Produktions direktør Henrik Borup, på +45 40 85 08 96 eller på hborup@nepgroup.com.
Det eneste der stadig mangler at blive opdateret er dermed det lille NEP Danmark i bunden af størrelsens internationale sites, her.
Folk der ikke kender dblux, kan ikke vide at de allerede var en af de helt store OB tjenester, før NEP købte dem.
Nu bliver de så en del af en endnu større enhed.
NEP, der kommer fra USA er naturligvis store der.
De er dog også til at finde i Australien, i Asien og i det meste af Europa.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?