Forsiden > Ny teknik > Så er Medieskolerne så absolut gået HD

Så er Medieskolerne så absolut gået HD

tirsdag 24. juni 2014, af Tom Dissing

Så fik Medieskolerne endeligt afsluttet installeringen af en ny 5 kamera studiekontrol i HD.
En begivenhed der understreger at skolerne er mere end parate til at “gå hele vejen” i forsøget på at give eleverne den bedste undervisning, når de er der.
Tiltaget har blandt andet betydet at der skulle investeres i en 16 kanals billedmixer.
Max Jørgensen forklarer:
-Efter grundige overvejelser faldt vores valg på en FOR-A HVS 390 HS mixer. Det vi var på jagt efter, var en billedmixer der kunne repræsentere en typisk aktuel funktionalitet, som man vil møde det i branchen på OB og i studiesammenhæng, fabrikatet ufortalt. Vi besluttede os for FOR-A, fordi den er relativt hurtig at blive dus med, samtidig med at den faktisk rummer ganske mange features og brugbare assignments, starter han og fortsætter.
-Og så betød det bestemt også noget, at FOR-A som sådan spillede positivt med. Selvom handlen er gået igennem AVIT herhjemme, har vi også haft rigtig god support fra FOR-A UK, som har været rigtig gode og grundige i forbindelse med ibrugtagningen af mixeren, slutter han.
I den anden ende, henne ved kameraerne endte skolen med at investere i 5 styks Ikegami HDnx 10 kameraer med Canon optikker med servo-fokus.
Matrix og diverse konvertere kommer fra Black Magic, mens monitorerne kommer fra TV-Logic og JVC.
Det trådløst intercom står Telex bag.
Max Jørgensen fortsætter.
-Vi ved selvfølgelig godt, at det her ikke er noget stort skridt for menneskeheden, men for os markerer det den endelige overgang til HD-produktion og jeg føler mig overbevist om, at eleverne vil tage vel imod det, slutter han.
På billedet finder du FOR-A sales manager Peter Dinsdale og rektor Max Jørgensen.

..mener

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?