Forsiden > News > Apple fører igen

Apple fører igen

mandag 9. november 2015, af Tom Dissing

Man skulle nærmest tro at det er for tidligt at begynde at måle på Apple og deres nyeste TV, der ikke kan meget andet end at streame.
Det mener Slice Intelligence dog ikke er tilfældet.
Deres målinger, der naturligvis er forestået på det amerikanske marked, viser det til trods at Apple havde det godt før deres nye platform kom på markedet.
Og at de - efter den er landet - er løbet fra alle andre.
Deres tal skulle efter sigende vise at - det nye - Apple TV på nærmest ingen tid har hentet 31 af markedet for “hardware der kan streame”, hvorfor Amazon der tidligere styrede nu er nummer to med 28 procent af hardwaren.
Dermed ser det ikke ud til at betyde vildt meget at Apple har sat prisen gevaldigt op på deres nye løsninger, der - herhjemme - er nået op på 1799 kroner, for den største model.
Slice Intelligence kigger ydermere hele to år tilbage.
Og selv om at Apple hele tiden har været der, er det først nu at de for alvor løber fra deres konkurrenter.
Enkelte har sikkert allerede regnet ud at det netop er evnen til at kunne “streame” lige ud af boksen, kombineret med boksens evne til at fungere sammen med alt andet Apple udstyr der både har fået mange til at investere i Apples hardware.
Slice Intelligence vurderer dog mere at udviklingen handler om at de fleste - indtil fornyligt - har vurderet det som “for besværligt” eller “for teknisk” at kunne komme til at streame.
Nu er det hele samlet i en samlet pakke, der i USA er langt mere omfattende end her i landet, hvorfor dem der måtte ønske adgang til den ene eller den anden “stream operatør”, nu blot kan vælge et bestemt stykke hardware.
Noget som mange - der er ingen konkrete salgstal - ser ud til at have valgt at gøre.
Herhjemme har alle fra Netflix over HBO Nordic og Viaplay til DR og TV2 engang i 2016 valgt at tilbyde deres produkter på Apples platform.
Her et review der ikke er vildt positivt.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?