Forsiden > Ny teknik > Så kan Red Epic Dragon også RedGamma 4

Så kan Red Epic Dragon også RedGamma 4

torsdag 7. august 2014, af Tom Dissing

Størrelsen Magnanimous Media, har netop rodet sig igennem en serie optagelser på deres Red Epic Dragon, der ser ud til at kunne klare det meste.
Og nu hvor RedGamma 4 ser ud til at være blevet den virkelighed, der blev lovet tilbage på NAB2014, sker der ting og sager.
Pludselig er det muligt at hæve og sænke dynamik i billedet med 5-7 blænder, i den ene ende af billedet, mens DR sænkes tilsvarende mængder i resten af billedet.
Bedst af alt har Magnanimous Media netop sluppet et par DR videoer, der ser ud til at vise at det nu nærmest er muligt at optage “råt” og vide at der er 12-14 blænders dynamik i selve billedet, der kan trækkes i alle retninger, i grading.
At de ydermere mener at kunne tilbyde samme dynamik i deres C500 og F55, ser det ud til at det nu er muligt at rate et Red Epic Dragon til alt fra 800 til 2000 ISO, uden at det ødelægger billedet.
Det ser nærmest ud til at kameraet har det bedst ved 2000 ISO.
Bevares, det må komme an på dine egne test, men det burde nu være muligt at optage i 6K i 2000 ISO, og - for eksempel - levere i 2K.
Magnanimous Media erkender at de ikke har testet deres “ideer” i 4K, men det burde være muligt, da det jo “bare” er data og lidt De-Bayer arbejde.
RedGamma 4, er dog allerede udråbt til lidt af en dræber af gradueringer.
Den “smadrer” nemlig gråtoner, hvilket giver et lidt specielt look, der omvendt passer rigtigt heldigt til tunge mørke scener.
Man kunne ligefrem fristes til at vurdere at RED er mobsede over at det ikke endte med at blive et par Red Epic Dragon på “Need for Speed”, at de lige siden har arbejdet på at få deres topmodeller til at kunne fungere om natten også.
Uanset dette, ser det ud til at du nu kan bruge Red Epic Dragon om natten, forudsat at der er tid til at poste optagelserne.
RED har også selv opdateret deres REDLOGFilm/Red Gamma 4 side her.
Her lige et par - lettere tekniske - introduktioner til hvad du kan bruge Red Gamma 4 til.

Red Epic Dragon - First Look - Magnanimous Media from Magnanimous Media on Vimeo.


Red Epic Dragon - Dynamic Range - Magnanimous Media from Magnanimous Media on Vimeo.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?