Forsiden > Ny teknik > Så kan der pilles ved Cinema Eos gear

Så kan der pilles ved Cinema Eos gear

onsdag 19. juni 2013, af Tom Dissing

Det er ikke helt kendt endnu hvor meget gear der rent faktisk bliver til at pille ved, på næste uges Canons Cinema EOS dag hos Goecker.
Men da de afholder en hel dag fuld af "videokameraer og glas", hvor der blandt andet vil være fokus på C300, kunne det tænkes at de har planer om at vise alle C kameraerne frem inklusiv det hotte 1DC, og måske er de heldige zooms der skulle være til at få fingre i nu.
Desværre er det stadig pænt uklart hvilke zooms der rent faktisk kan leveres, ganske som at Canon nu reelt er oppe på hele tre forskellige generationer af zooms, ganske som deres primes jo også er ude i "generationer", da de jo heller ikke er kommet "i en samtidig" serie.
Sikkert skulle det dog være at der er store "Canon Demodag" hos Goecker i næste uge, konkret den 25. juni fra klokken 11 til 16.
I den forbindelse bliver det tilsvarende interressant at se om Goecker har fået fingre i et eller flere C500 kameraer ( der er grøn prik ved C500 i deres webshop, red. ), der ganske som alt andet Canon Cine gear ydermere er prissat på Goeckers site.
Derfor burde der være mindst et C500 tilstede, hvorfor det bliver muligt at tale om at optage i 4K, ganske som at der skulle komme en 30-105mm zoom forbi, der for uindviede koster 137.500 kroner ex moms.
Helt samme pris som den endnu heldigere 15,5-47MM T2.8L, der måske også kigger forbi. ( det er dog mindre sansynligt, red. )
Ellers er der jo altid deres EOS-1D C, der helt sikkert skulle være til stede.
Goecker fremhæver selv at deres Claus Østergaard og Siggi Rosen vil være der hele dagen for at fortælle alt de ved om udstyret i deres /(nye ?) "CINEMA videoafdeling", som de skriver det.
Den dyreste zoom er stadig CANON CN-E 30-300MM T2.95L der altså koster 248.500 kroner ex moms.
Det er væsentligt mere end deres C500 der bare koster 168.500 kroner ex moms.
Her lidt billeder lavet på Canon gear.


Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?