Forsiden > Ny teknik > Så kommer Cine seriens 35mm

Så kommer Cine seriens 35mm

torsdag 4. april 2013, af Tom Dissing

En del kunne tyde på at Canon har mod på at få udviklet flere af de såkaldte Cine optikker.
Altså optikker, der er lynhurtige, knivskarpe, og i det hele taget kan bruges i rigtigt mange sammenhænge.
Herunder til filmproduktion.
Indtil videre nøjes Canon dog med at pointere at de "er på vej" med udviklingen af et nyt 35mm Cinema-objektiv med fast brændvidde til digitale kameraer med en enkel storformatssensor".
En optik, der vil have EF mount, og som derfor vil kunne bruges med alt fra fullframe til super 35mm og APS-C.
Igen, er der - indtil videre - blot tale om en enkelt optik, der bliver det sjette i serien at optikker med fast brændvidde i Canons Cinema serie.
Som vi forstår det kommer der - ydermere - til at gå en rum tid før den kommende 35mm optik, der passer perfekt til de andre optikker: 14mm, 24mm, 50mm, 85mm og 135mm, kommer på markedet.
Indtil videre bliver optikken blot "vist frem" på NAB 2013.
Selve lanceringen kommer først senere.
Kieran Magee, Marketing Director, Professional Imaging, Canon Europe siger:
-Canon er engageret i at udvikle klasseførende værktøj til at støtte visuel historiefortælling på alle niveauer, starter han og fortsætter.
-Indenfor de sidste 18 måneder har vi lanceret Cinema EOS og udvidet systemet, så det omfatter HD-, 2K- og 4K-kameraer samt et udvalg af forskellige objektiver. Vi stræber løbende efter at kunne tilbyde vores kunder flere kreative muligheder og giver dem en større fleksibilitet, så de fortsat kan levere exceptionelt billedmateriale. Det nye 35mm-objektiv, som vi nu udvikler, er et eksempel på dette, slutter han.
Det er muligt at læse mere om de enkelte Cinema EOS produkter her
Prisen er fortsat ukendt, men det vil ikke overraske hvis prisen ender på omkring 5000 dollars, der er prisen for de andre optikker i serien. 

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?