Forsiden > Ny teknik > Så skal der ObiWan streames

Så skal der ObiWan streames

torsdag 14. april 2016, af Tom Dissing

Det er nu bare to dage siden Facebook afholdt deres F8 konference, hvor Mark Zuckerberg forklarede hvad mulighederne er for såkaldt “Facebook Live”, der er streaming til folket, der nu kan sende alt fra live far mobilen, til langt mere professionelle ting direkte til Facebook, direkte til kunder, forbindelse eller hvem de nu måtte ønske at sende live video til.
Mange har sikkert allerede tænkt at det da ikke er nyt at man “kan streame” til Facebook.
Korrekt.
Det er bare først nu at det reelt fungerer, at der kan “streames” i andet end elendig mobil telefon kvalitet, der - som forventet - hopper og danser rundt.
Ganske som vi er vant til det på YouTube.
Sådan behøves det ikke være mere.
Efter F8, er det nu muligt at putte - for eksempel - en ObiWan stream på Facebook Live, hvilket konkret betyder at du kan stream “professionelt” i uddannelsessektoren til erhvervslivet og til alle andre.
Det eneste der kræves er den føromtalte mobil, der grundliggende leverer noget værre noget, eller en snak med Preben Hansen ude hos Stjernholm & Co, der i følge en presseting sidder parat og venter på at høre hvad der er smart.
Det nemlig ikke alle der - i første omgang - har brug for en “komplet” ObiWan.
Mindre kan gøre det, gætter vi på.
Sikkert er det dog at en snak med gutterne ude i Herlev vil gøre en forskel.
Det fremgår således at F8 og den PM vi har fået at det tidligere “kun” var muligt at streame via en mobil, hvilket måske er sjovt en gang.
Men altså ikke til at holde ud at se på, efter 20-30 sekunder.
Heldigvis kan ObiWan det hele.
Og uanset om der puttes den ene type eller den anden type kameraer på den, kan kvaliteten kun siges at være blevet voldsomt meget bedre.
Morten Stjernholm forklarer:
-Med åbning af Facebook Live faciliteterne til 3. parts videoproducenter er der nu virkelig givet helt nye muligheder for professionel videostreaming og interaktion overalt i det sociale netværk. Dette er noget blandt andet erhvervslivet, uddannelsessektoren og sportsverdenen har efterspurgt længe, starter han og fortsætter.
-Allerede nu er de første systemer fra blandt andet Wirecast og Teradek ved at blive installeret og vi har allerede flere der venter på at få demonstreret de fantastiske løsningsmuligheder for at streame til Facebook Live, i en seriøs og professionel kvalitet, slutter han.
Stjernholm & Co har tidligere gjort sig bemærket ved netop at levere færdige ObiWan løsninger, der - vel sagtens - mest skal ses som en slags fællesbetegnelse for en “mini OB vogn”, der intet fylder, og som - hvis du vil - kan gemmes på en Bullit.
Så skal du virkeligt også ville det !
Deres ObiWan løsninger har ikke desto mindre allerede været igang på en hav af produktioner, både som indkøbte løsninger, men også i de lejeversioner Stjernholm & Co. tilbyder.
Som vi forstår det hænger udlejningen sammen med at de fleste virksomheder erkender at de er nødt til at først at tjekke om de overhovedet kan bruge så smart en løsning.
Før de investerer.
Rygter vil vide at det kan de fleste.
Og nu hvor det er tid til Facebook Live, må man formode at mange flere investerer og - som eksempel - begynder at sende live fra alt fra TV studier til “nede fra Brugsen”, hvor nye produkter introduceres.
Rin til Stjernholm & Co på 70 23 71 08 og hør mere, hvis du er på vej mod streaming til Facebook eller andre steder.
Eller læs videre her
Her en time med Mark, der går på scenen cirka 4,38 inde i den her version af hans KeyNote.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?