Forsiden > Ny teknik > Så skulle den være god nok

Så skulle den være god nok

onsdag 11. december 2013, af Tom Dissing

Hvis du er en af dem der - lettere frustreret - har gået og ventet på monsteroptagerne fra Convergent, som du også kender som Odyssey7 og Q, skulle der være godt nyt.
Optageren, der har en 7.7 tommers 1280 x 800 OLED touch screen, og som blandt andet kan optage i ArriRaw 4:3 i op til 48fps og i Canon 4K Raw i op til 60fps, skulle nu være på hylderne.
I hvert fald i USA.
Som vi forstår det er den lokale forhandler JPM Hofmann, der garanteret snart kan melde at Odyssey7Q nu også er til at finde på deres hylder.
Tjek eventuelt deres nye Facebook side her.
Tilbage hos Convergent Design, kræver det stadig to 960 GB SSD kort at optage 45 minutter Canon 4K Raw i 60fps.
Til gengæld vil rygterne vide at det vitterligt ser godt ud det der ender på et par Convergent SSDer.
Oddysey7 seriens optagere kan i den forbindelse “kun” bruges med Convergent egne SSD kort.
Omvendt, når du bruger deres diske, er der preloaded firmware på dem, som automatisk giver dig adgang til DNxHD i op til 1080p 60/50 10-bit 4:2:2.
At der stadig er Waveform, Zebras, Histogram, Vectorscope, Focus Assist, False Color, Timecode Display og Audio Level Meters, og 1:1 Pixel mode på Odyssey7 serien, suppleret at at Q versionen ydermere også har to bi-directional SDIer (2-In, 2-I/O, 2-Out), der giver båndbredde nok til 4K@60fps optionen.
Den lille maskine er så kraftig at den kan afspile fire samtidige HD/2K strømme, eller en enkelt ( 2K ?) videostrøm i op til 120fps.
Convergent er forresten særdeles konkrete i forhold til deres properitære SSD diske. ( der ikke er voldsomt meget dyrere end “hylde SSDer”, red. )
Optageren virker slet og ret ikke, hvis det ikke er deres diske der er monteret.
Læs mere på deres site, eller tjek videoen herunder, hvor det fremgår at der er support for 2 lydkanaler på den lille og 8 på den store.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?