Forsiden > News > Seerne skal stemme om reklamerne

Seerne skal stemme om reklamerne

onsdag 11. marts 2015, af Tom Dissing

Hvis du stadig håber på at TV2s seere, synes at netop jeres reklamefilm er den bedste i hele verden, skal i huske at sende filmen ind til TV2s “reklameaward” show, hvor seerne får lov til at hylde de reklamefilm de finder bedst.
Reklamefilm de ser dagligt, og som de stadig griner af, lige der hvor grine sporet ligger.
Ideen til denne fine pris, er naturligvis TV2s, der tilbage i december kunne fortælle at de var på vej med en “platform, hvor reklamebureauerne kan teste nye kreative initiativer over for forbrugeren”.
Og det er denne platform der starter ud med at lade reklamebureauerne måle hvilke reklamefilm seerne elsker mest.
Chef Kommercielle Partnerskaber Jacob Fischer-Nielsen siger:
-Vi har mærket stor interesse fra bureauerne for vores nye initiativ, og der er blevet uploadet et væld af gode film på adwars.dk. Adwars er forbrugernes direkte stemme på, hvilke kampagner der trænger bedst igennem med de kreative budskaber. På den måde får branchen både en solid dokumentation og en umiddelbar respons fra brugerne af, hvilke kampagner der virker. Vi har deadline på indsendelse af film 20. marts, så jeg vil opfordre bureauerne til at få sendt alle de gode film ind i den kommende uge, slutter han.
Og dem der bare ikke kan vente med at se hvem der vinder, skal huske at se “Zulu Awards 2015”, hvor der bliver indrykket en såkaldt “guldblok”, hvilket må formodes at være en del af en af reklameblokkene, der jo er en del af under det show.
Publikums reaktioner er med andre ord ikke noget TV2 og bureauerne deler.
Seerne vil til gengæld kunne se hvem der vandt, nu helt uden kedelige mellemregninger.
“Zulu Awards 2015” bliver sendt den 30. marts.
Her et par TVC i den anledning


Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?