Forsiden > News > Seerne vilde med at streame TV2

Seerne vilde med at streame TV2

fredag 10. april 2015, af Tom Dissing

Væksten vil fortsat ingen ende tage for TV2.
Denne gang er det deres streaming, der i 2014 voksede voldsomt.
Platforme som tv2.dk og TV2 Play er nu blandt de mest brugte i landet til at streame på.
Og bedst af alt ser væksten ud til at fortsætte her i 2015.
Der var ganske enkelt en nærmest overvældende fremgang på alle TV2s digitale tjenester i 2014 og her i Q1 i 2015.
Peter Brüchmann, chef for TV 2 Digital forklarer:
-De dramatiske terrorhandlinger i januar og februar skabte nogle markante rekorder, men vi kan også se, at vi stiger mere end vores konkurrenter, og vi var i flere uger i januar Danmarks største site. Vi kan se, at den digitale strategi virker, selv om vi stadig kun er i færd med at sætte bilen i tredje gear. Moderniseringen af tv2.dk vil forhåbentligt tage os endnu et skridt videre i den digitale udvikling, starter han og fortsætter.
-Danskerne tjekker i stigende grad nyheder og ser levende billeder via smartphones og tablets, og det er i høj grad med til at drive den digitale vækst på tv2.dk. Samtidig arbejder vi målrettet med at få flere levende billeder og klip fra TV2s programmer ud på tv2.dk, og det er noget, der er virkelig populært blandt danskerne – hvad enten det er nyhedsklip i forbindelse med nogle af de store begivenheder, vi har været vidne til i årets første måneder, eller klip fra TV2s populære programmer, slutter han.
TV2s faste seere og digitale brugere er specielt glade for “håndbold-VM”, “Bitz store kur”, “terror i Paris” og “terror i København”, og “flystyrtet hos Germanwings”, “Oscar-uddelingen”, “solformørkelsen” og “årsopgørelsen fra SKAT”.
Henne på TV2 Play er det omvendt fiktion og “danske programmer” der trækker nye kunder ind.
Formater som “Badehotellet” og “SJIT Happens” fik mange til at streame TV2 Play.
Ganske som “Kurs mod fjerne kyster” også gjorde det.
Alt sammen noget der begynder at ligne en tendens forstået sådan at dem der allerede betaler for adgang til TV2, ikke ser det som et problem også at betale for adgang til streamet indhold.
Programmer som “Natholdet” og “Fortitude” har ydermere sørget for at betalende kunder fortsat betaler skriver TV2 videre.
Det er ydermere muligt at købe adgang til TV2 Play på en række SmartTV og via Google Chromecast.
I konkrete tal har tv2.dk oplevet en “fordobling i webtv-visninger” og en “tredobling i mobile besøg”.
tv2.dk voksede ydermere videre i årets første kvartal med over 40 procent i antallet af besøg og med over 20 procent i antallet af sidevisninger i forhold til første kvartal 2014.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?