Forsiden > Ny teknik > Sennheiser klarer lyden på The Eurovision Song Contest

Sennheiser klarer lyden på The Eurovision Song Contest

torsdag 9. maj 2013, af Tom Dissing

Når mange her lige om snart lytter og kigger på The Eurovision Song Contest, vil de bemærke at Sennheiser er ude med det som de selv kalder for et "banebrydende trådløst mikrofonsystem", som - gætter vi på - de har lånt til produktionen.
Uanset dette, vil finalen lyde "af Sennheiser", da det er deres system og mikrofoner der bliver brugt.
Som altid er det tale om en ordentlig mundfuld.
Rygterne vil vide at der løbende er gang i over 100 kanaler, 10.000 mennesker i salen ( aka mobiler ) og endeligt en del millioner seere.
I følge Sennheiser, skulle der dog være totalt styr på lyden, da deres nye system let kan håndtere netopå så mange kanaler som der er brug for ved dette kæmpe arrangement.
Sales & Marketing Director Bjørn Rennemo Henriksen, siger:
-Sennheiser har udviklet et trådløst mikrofonsystem, der kan levere en lydkvalitet fuldt på højde med traditionelt kablede mikrofoner. Systemet "Digital 9000 Series" er det mest avancerede på markedet, og dermed også det mest komplekse system nogensinde anvendt i forbindelse med Eurovision Song Contest, starter han og fortsætter.
-I forbindelse med Eurovision Song Contest afvikles i år også "Plasa Focus", der er en messe, hvor førende teknologileverandører til underholdningsindustrien er givet mulighed for at udstille. Her vil vi selvfølgelig præsentere vores Digital 9000 trådløse mikrofon system, der anvendes ved årets Eurovision Song Contest, slutter han.
Sennheiser står bag alt fra håndholdte mikrofon- og bæltesendere, til InEar monitor systemer.
Der skulle dog være blevet plads til et par Neumann mikrofonkaplser også.
Det er Sennheiser Nordic RF Expert Jonas Næsby der styrer frekvenser og lidt til.
Han var også overordnet UHF da The Eurovision Song Contest var på i Oslo i 2010.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?