Forsiden > Ny teknik > Sennheiser ude med trådløs nyhed

Sennheiser ude med trådløs nyhed

tirsdag 14. april 2015, af Tom Dissing

Hvis du nogensinde har mødt en VJ journalist der står der og roder med ledninger, et kamera der hele tiden er ved at vælte og et stadig mere desperat udtryk, er det nok fordi hun ikke har fået lov til at arbejde med sidste nyt fra Sennheiser, der netop har sluppet deres AVX system, der er et trådløst system, hvor du banker modtageren ind i det nærmeste XLR og resten i den mikrofon der skal tales i.
Og som du har regnet ud, virker det hele så ellers bare, hvorfor VJ journalisten kan finde smilet frem igen.
Bedst af alt er dette system sådan skabt, at det selv sørger for at indstille lyden ganske som det husker at slukke når kameraet slukker.
Dermed står det ikke og bruger strøm mens VJen er på vej til næste location.
AVX systemet kører ydermere på deres helt eget net, konkret på 1.9 GHz-frekvensen, der ikke generer nogle i hele verden.
Sven Boetcher, Portfolio Manager Broadcast & Media hos Sennheiser siger:
-Uanset om du er journalist, som rapporterer fra et show, professionel videofotograf, der filmer en dokumentar eller in-house marketingspecialist, der laver en produktvideo – AVX giver dig plads til at koncentrere dig om det kreative arbejde, starter han og fortsætter.
-Der kræves ingen licenser, og systemet vælger automatisk en passende transmissionsfrekvens og foretager alle nødvendige indstillinger – det er ægte brugervenlighed, slutter han.
Systemet er ydermere så fleksibelt at det finder en ny frekvens hvis der er problemer, selv skruer op hvis afstand eller andet begynder at spille ind, for eksempel en anden trådløs AVX mikrofon.
I forhold til rækkevidde, kan systemet hvad du har brug for.
Det betyder sådan cirka at hvis du kan se kameraet, kan systemet finde sig selv.
Systemet er ydermere udstyret med features der betyder at det skruer op for sendestyrken hvis der er problemer.
Bedst af alt kan du lade det hele op i en USB-port. Og da det er muligt at udlæse hvor meget strøm der er tilbage, bliver du ikke overrasket midt i optagelsen.
Har dit udstyr ingen XLR, men derimod et minijack, er der en adaptor med i pakken, når du investerer.
Folk der er på NAB2015 kan se systemet, der findes i en speciel US version, der dog ikke er den du finder herhjemme.
Vil du vide mere her i landet, kan du læse videre heromkring

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?