Forsiden > News > Serien der hitter så selv anmelderne har opgivet den

Serien der hitter så selv anmelderne har opgivet den

onsdag 17. februar 2016, af Tom Dissing

Når 1.623.000 millioner seere vælger at se sidste episode af en serie, kan der vist ingen tvivl være om at seere elsker den.
Badehotellet er derfor et seerhit, og kommer helt sikkert til at fortsætte på TV2, lige indtil seerne ikke vil mere, eller indtil andre forhold begynder at spille ind.
TV2 er jo netop kendt for at blive ved med at fortsætte deres successer, så hvorfor ikke de næste 20-30 år, som enkelte formater er på vej imod på TV2.
Et bud herfra er at seerne også vil være der i 2046, når der nu var 1.623.000 millioner seere der kiggede med mandag aften.
De mange seere, der - stik modsat anmelderne - ser ud til at elske serien, har fået netop anmelderne til helt at ophøre med at kommentere på denne serie.
Der er jo intet nyt i den nye sæson, og seerne elsker den alligenvel.
De mange seere, der kiggede med, er i den forbindelse nu blevet til så mange at det faktisk er et “lille mindretal”, der ikke ser med.
Konkret var det nemlig 67 procent af dem der så såkaldt “flow TV”, der så “Badehotellet”, hvilket kort og godt slår alle rekorder på TV2.
Sidste gang det gik så flot, var med “Strisser på Samsø”, der i 1997 var det mest sete dramaserieafsnit på TV2, hvorfor det allerede nu er kendt at der kommer en fjerde sæson.
Vi lover hermed at vi - seriøst - regner med 14-19 sæsoner.
Det har jo længe været en “trend” i blandt andet England og USA, Tyskland at rigtigt velfungerende og succesfulde serier reelt fortsætter indtil interesseren er væk.
Og i tilfældet med BBC, kører der jo fortsat en række “kostume serier” der, har rigtigt mange år på bagen, ganske som “politi-serier” kan leve rigtigt længe.
Som eksempel er “Law & Order: Special Victims Unit!” igang på 16. år, mens tyske “Tatort”, nu har været igang i 46 år, konkret 974 episoder, +13 ( hvis du tæller som de gør på wiki, red. )
Så hvorfor skulle Badehotellet ikke også fortsætte.
TV2 har reelt allerede en række formater der har levet rigtigt længe.
Som eksempel havde “Station 2” premiere den 18. september 1993, og er dermed en af landets ældste “serier”.
“Badehotellets” succes afholder naturligvis ikke enkelte anmelder fra fortsat at kritisere.
Således konstaterer Kristeligt Dagblad at “Badehotellet har skærpet den opdeling, der i forvejen gør TV2 stærkere i den vestlige del af Danmark end i den østlige”, da der i følge avisen er “beviser for” at seere vest for Valby er mere tilbøjelige til at se med, end seere i Hovedstaden.
Igen.
Det er jo ikke specielt relevant.
TV2s formål må jo fortsat være “at have seere”.
Så er det vel mindre relevant hvor i landet de bor.
Igen.
DR har omvendt satset med “Bedrag”, der har kørt samtidig.
Og da denne serie nærmest er “floppet” i forhold til ”Badehotellet”, er det måske alligevel relevant at se på den enorme succes “Badehotellet” efter sigende skulle have “vest for Valby”.
Så måske DR burde overveje at lægge en af deres næste serier et andet sted end midt i hovedstaden, mens TV2 - fortsat - placerer deres serier stadig længere væk fra netop København.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?