Forsiden > News > Sjov leasing deal i UK

Sjov leasing deal i UK

mandag 13. juni 2016, af Tom Dissing

Størrelsen Top-Teks har netop introduceret en såkaldt “New Varicam Leasing Offering”, der - som du har gættet, er en “lidt lettere” måde at komme i nærheden af et nyt Varicam LT, som eksempel.
Motivationen er - helt sikkert - at mange ikke lige har de der 2-300.000 kroner det koster at komme igang med et Varicam LT.
Et kamera der det til trods har overordentligt stor succes for tiden.
Top-Teks skulle efter sigende have solgt de første 10 af slagsen, og formoder at de kan sælge flere, bare kunderne kan få lidt hjælp til at komme igang.
Noget Panasonic måske har fået for øre:
-Top-Teks have been at the forefront of the broadcast industry for over 25 years, providing equipment, support and engineering services, starter Mike Thomas, der er Commercial Director at Top-Teks, og fortsætter.
-In the same way that you would lease a car, Top Teks Leasing will allow our customers to choose from the very latest kits, ensuring you are always ready to shoot in the best possible quality, slutter han.
Dermed skulle der være pænt simpel adgang til Panasonics VariCam LT der for uindviede er et 4KDCI (4096 x 2160) og et UHD (3840 x 2160) kamrea, der kan optage i en række forskellige hastigheder.
Samtidig med at der er +14 blænders DR i dette Dual-native ISO kamera, der enten arbejder i 800 eller i 5000 ISO.
Folk der ikke har haft det i hånden kan i den forbindelse ikke vide at der er tale om et EF mount kamera, så der kan bruges “billige” EF optikker.
Dette mount kan naturligvis udskiftes med et mere brutalt og stærkt PL mount, der giver adgang til de mange film optikker med dette mount.
Det fremgår ikke om der er tale om en ren Top-Teks aftale, eller om Panasonic er ude for at tilbyde deres “look” til lidt flere producenter, der - forudsat - at de investerer i et VariCam LT, både kan finde en spændend leasing partner og lidt lettere (?) komme i nærheden af sådanne lækkerier.
Folk der hopper på en sådan aftale i UK, får - ud over et VariCam LT - også et Vocas 0350-2200 shoulder mount et LWS, battery Kit (6 batterier) og et rain cover, bundpalde til stativ, et stativ og endelig en klassisk Portabrace slæbe skuldertaske, som du kan flå kameraet ud af i en fart.
Læs mere hos Panasonic om VariCam LT heromkring.
Vi har desværre ikke hørt om lignende aftaler/tiltag her i landet.
Du kunne omvendt spørge din lokale Panasonic pusher om der er noget der ligner på trapperne her i landet også.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?