Forsiden > News > Snart sidste fredag før den første fredag

Snart sidste fredag før den første fredag

onsdag 31. august 2016, af Tom Dissing

Hvis du ikke allerede har aflyst alle dine sociale arrangementer de næste 12-13 fredage, er det nok på tide.
Nu på fredag er nemlig den sidste fredag før det er for sent.
Den 9. september går det nemlig galt igen, mens “12 modige danskere, der - sammen med deres professionelle dansepartnere -har sagt ja til en kæmpe stor udfordring”, hvilket kan oversættes til at det nu er tid til VMD, eller “Vild med dans”, som enkelte måske stadig kalder formatet.
De omtale “modige danskere” kan ydermere også oversættes til “kendte fra ugebladene”, hvilket får det hele til at gå op i en højere enhed.
I den forbindelse er det nærmest helligbrøde at forklare formatet der, som alle jo ved handler om at danse og være absolut bedst til det.
Og nu hvor “ræningen allerede er i gang, og der er nerver på”, er der vist ikke meget andet at gøre end at kigge med, når de “12, det hele handler om, de 12 kendte danskere, der skal lære at danse og vise trinene frem”, træder op.
Har du ikke allerede tævet sladderbladene igennem for at finde ud af hvem der er med, kan du ikke vide at Laura Bach, Mille Dinesen og Mathias Käki, Søren Fauli, Thomas Buttenschøn, Julie Berthelsen og Kirsten Siggaard, Patrick Jørgensen, Sarah Mahfoud, Nicholas Nybro, Gorm Wisweh og Lene Beier er blandt de medvirkende.
TV2-redaktør Thomas Richardt Strøbech forklarer:
-Hvert år er der nye personligheder, der via deres trin, læring og spirende danseglæde fortæller os en helt ny historie. Det bliver som altid spændende at se, hvem der springer ud som naturtalenter og måske ender med at gå hele vejen, til vi lukker sæsonen ned med et brag af et finaleshow i Forum Horsens i november, slutter han og bliver suppleret af vært Claus Elming.
Han siger:
_Det er virkelig interessant, at vi har 12 professionelle dansere, som alle har været med i programmet før. Det kan ofte være svært for en ny professionel at komme med i programmet, men i år har vi 12 professionelle med, som alle sammen kender gamet, og det, tror jeg, udjævner en række uligheder mellem parrene. Jeg glæder mig til at se, hvem der overrasker. Der er mange små historier, som folk kan glæde sig til, slutter han.
Og nu hvor det skal være rigtigt udfordrende bliver Cha-cha-cha og vals en del af det hårde program alle deltagere skal igennem.
Således vil hele seks ud af de 12 par enten danse cha-cha-cha eller vals, allerede den 9. september.
Vildt spændende, da det allerede onsdagen efter bliver tid til den såkaldte omdans ugen efter.
Og nu hvor det allerede er afgjort at Lene Beier & Frederik Nonnemann, Mathias Käki & Mille Funk samt Søren Fauli & Karina Frimodt, der danser vals, mens Patrick Jørgensen & Jenna Bagge, Mille Dinesen & Mads Vad og Julie Berthelsen & Marc Mariboe Christensen, danser cha-cha-cha, redaktionen her i huset allerede fået lidt sved på panden.
Noget de sikkert også har hos de venlige bookmakere, da det jo er blevet god stil at spille på udfaldet af hos sponsorerne og annoncørere som Bet 25.
Sidstnævnte vurderer allerede at Mille Dinesen & Mads Vad vinder over Julie Berthelsen & Marc Mariboe Christensen.
Noget de også giver ods på, hos Danske Spil.
Jan Trier hos denne annoncør siger endda:
-Når vi ser på de 12 dansepar, så synes vi, at de to par skiller sig ud i toppen, starter han og fortsætter.
-Julie Berthelsen er den ene af vores to favoritter. Hun er en meget populær skikkelse i Danmark og ikke mindst i Grønland, hvorfra hun nok skal trække mange stemmer uge efter uge. Den 37-årige sangerinde er vant til at være i rampelyset og elsker at danse. Dansepartneren Marc Christensen er en rutineret danser, som tidligere har deltaget i den svenske udgave af programmet. Kombinationen af Julie og Marc er god, og vi tror på, parret kommer til finalen, fortsætter han.
-Vi har også stor fidus til Mille Dinesen, der skal danse sammen med Mads Vad, som tidligere har vundet “Vild med dans” hele to gange og er en meget populær herre i programmet. Den 42-årige Mille Dinesen er vant til de skrå brædder, og hun er kendt i den brede befolkning fra sine roller som “Nynne” og den rapkæftede skolelærer Rita, slutter han, hvis der stadig skulle findes enkelte der ikke kender skuespillerens tidligere figurerer.
Det bliver muligt både at se med live som flow TV, på TV2 Play. Og så er det allerede nu muligt at købe adgang til “Vild med dans”-finaleshowet, fra den 19. september.
Det er 13. sæson.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?