Forsiden > Ny teknik > Sony a7S ser godt ud når det er ude og løbe

Sony a7S ser godt ud når det er ude og løbe

mandag 17. november 2014, af Tom Dissing

En del kunne tyde på at Sonys a7 serie, specielt deres S model, har vundet en del hjerter.
Så mange at selv National Geographic nu er begyndt at skyde ikke bare a7, men sågar også fullframe, når de er ude og rejse i 4K.
Det giver som det fremgår af den helt friske bts ganske andre billeder, og så ser det ud til at den eksterne optager de brugte kan optage 4K eller måske kun 2K i op til 120fps.
Bedst af alt ser det ud til at Sonys nye a7 serie problemfrit kan optage i 3200 ISO, uden at de giver meget mere end “en smule” støj i billedet.
Som fotografen David McLain siger i denne bts så sker der virkeligt ting når man kombinerer hvad der ligner en særdeles professionel produktion med et lille bitte DSLR kamera fra Sony, der bliver helt væk i det store “cage” som de har valgt, så der både er plads til batterier og ekstern optager.
En god del af serien, der skulle komme på en af NGs mange TV kanaler i en nær fremtid er optaget i Brazilien under sommerens World Cup, hvilket kunne være årsagen til at de ikke har brugt f.eks gear fra Movi, men i stedet løb rundt med et - bevares - lille steadicam et par slumområder, hvor smilene er lige så store som håbet.
Her lidt billeder fra et Sonys a7s, der udstyret med hvad der ligner CP2ere kommer rigtigt langt i forhold til “film”look og som måske ikke er helt så småt at arbejde med, som enkelte måske stadig er bange for.
Det fremgår ikke om de har optaget alt i 4K eller om de har “snydt” og optaget i både 4K og 2K.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?