Forsiden > Ny teknik > Sony åbner for 4K i deres PXW-X70 og PXW-X200

Sony åbner for 4K i deres PXW-X70 og PXW-X200

onsdag 25. februar 2015, af Tom Dissing

opdateret
Vi har lige fået at vide at PXW-X200 ikke kan ( opgraderes til 4K ) men at X70 kameraet kan. Årsagen er at CMOS i X200 er et 1920x1080 chipsset, der ikke kan opgraderes.
opdatering færdig
Er du den heldige ejer af en pose PXW-X70 eller PXW-X200 camcordere, er her godt nyt.
Sony åbner nu op for den lovede evne til at kunne optage i 4K, forudsat at der investeres i en såkaldt betalt licens.
Prisen skulle ende med at blive på 485 Euro, hvilket burde betyde at det blot er et spørgsmål om at beslutte hvornår produktionen skal overgå til 4K i stedet for 720P, som vi formoder de fleste fortsat producerer i.
PXW-X70 og PXW-X200 kan i hvert fald håndtere 4K fra engang i april/juni, når det bliver muligt at hente firmwaren (v1.2 til PXW-X200 i april og v2.0 til PXW-X70 i juni, red. ), der begge giver muligheden for at opgradere til 4K.
Også selv om at broadcasterne stadig ikke kræver 4K råmateriale endnu.
4K licensen betyder i den forbindelse at det bliver muligt at optage på QFHD i 30p, 25p, eller 24p i noget der ligner 60Mbit/s.
Hvis det er formålet, kommer der rent faktisk også et par gratis og relevante opgraderinger på HD siden.
Firmware version 2.0, giver nemlig en “gratis” HD og godt nyt på proxy recording siden.
Der kommer også nye features i forhold til FTP transfer, ganske som at det nu også bliver muligt at sende XAVC og AVCHD optagelser afsted over Internet.
Dermed bliver det altså også muligt at streame live fra et PXW-X70. ( fra juni, red. )
PXW-X200, der når til v1.2 firmware kan omvendt - efterfølgende - streame via LAN, 3G, eller 4G, samtidig med der optages on-board.
Det er lettere forvirrende, men X70 Firmwaren, der er nået til v2.0 kommer ikke samtidig med PXW-X200 opdateringen, men kan det samme.
Forvirret. Så må du tale med din faste leverandør, der sikkert også har et godt tilbud på disse kameraer, der nu snart kan optage i 4K.

Overview of Sony PXW-200 replacement for PMW-200 from Rick Young on Vimeo.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?