Forsiden > Ny teknik > Sony glæder sig til at se dig på ISE2016

Sony glæder sig til at se dig på ISE2016

fredag 22. januar 2016, af Tom Dissing

Hvis du ikke allerede har booket en flyver, er det ved at være på tide.
I hvert fald hvis du vil kigge forbi Sonys - som altid - overvældende stand på ISE2016 i Amsterdam.
ISE er som bekendt stedet hvor de finder de nyeste produkter fra den del af Sony der hedder Sony Professional Solutions Europe, på dansk, dem der har styr på alt fra projektorer til Corporate Solutions.
Indtil videre er der ikke sluppet meget ud om hvad der kommer til at ske på Sonys “Beyond Definition” stand, der omvendt lover at der vil blive “præsentere de seneste visuelle løsninger til områderne Corporate & Education”.
Og selv om at det ikke er broadcast, er der helt sikkert en masse at kigge på.
Desuden tyder en del på at der vil være nyheder på standen.
Konkurrenten Barco har som eksempel - idag - løftet sløret for at de er på vej med et produkt der hedder ”digital wallpaper”, som de først vil tale om på netop ISE2016.
Gad vide om Sony ikke også har et par ideer med, som de først vil tale om i Amsterdam.
Det er dog ude at Sony blandt andet har planer om at vise deres nye VPL-GTZ270 SXRD laser projektor, der er født til at kunne arbejde på “buede flader”, hvilket er heldigt da Sony standen jo blandt andet inkluder en såkaldt DOME, hvor der er hele to VPL-GTZ270 SXRD laser projektorer.
VPL-GTZ1, skulle også være en nyhed, indenfor Visualization & Simulation.
Her er der tale om en såkaldt ultra-short-throw 4K laser light source projektor, hvilket burde betyde at virksomheder der har brug for 4K i “relativt” små rum, her - måske - kan finde hvad de leder efter.
Sony er endelig klar over at det jo ikke er nok med en eller mange projektorer.
Det er også relevant med forskellige former for distributions systemer.
Derfor har de en række “Real Time HD & 4K Distribution over IP workflow teknik” med, der kan sørge for at indhold bliver distribueret netop over IP, hvilket - for eksempel - er relevant i større “Corporate and Education” huse, hvor indhold ofte blot placeres på centrale servere, der efterfølgende distribuerer til den relevante projektor.
Damien Weißenburger, der er Business Head of Corporate & Education Solutions, Sony Professional Europe, siger:
-Det er rigtigt spændende at være tilbage på ISE2016 med en helt ny stand, hvor vi kan vise en vifte af integrerede løsninger, som Sony har udviklet I et samarbejde med vores partnere, leverandører og kunder i hele verden. Sony’s splinternye og medrivende stand vil gøre det muligt for de besøgende at opleve virkningen af vores branches førende AV-løsninger, slutter han.
Det er allerede nu muligt at opleve lidt af hvad der kommer til at ske på ISE2016, på Corporate & Education Solutions, Sony Professional Europe site her.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?