Forsiden > Ny teknik > Sony inviterer til WebCast

Sony inviterer til WebCast

fredag 6. marts 2015, af Tom Dissing

Der findes helt sikkert en del producenter der for længst har fundet frem til at hele containere fulde af harddiske er og bliver et problem.
De er dyre, de er tunge.
Og så er du i princippet nødt til at opdatere med nye og større diske ofte.
Et af de nye alternativer på dette område kommer fra Sony, der tilbage på NAB2014 viste et par ideer frem, der igen blev vist frem på IBC2014.
Nu kan du så lære en del mere om det i deres såkaldte WebCast, som du kan deltage i på tirsdag.
Planen er - som vi fortstår det - at introducere alle dem der ikke kender “the New Archive Standard beyond tape” til en fremtid med den næste generation af ”Optical Disc Technology”, der naturligvis handler om at kunne gemme vigtige optagelser og andet data på diske, der ikke bliver “for gamle” eller som “ikke lige kan læses” langt ud i fremtiden.
Alt sammen noget du kan lære en masse mere om ved at tilmelde dig Sonys seminar der kører på tirsdag.
Noget du gør her, hvor du efter et par hurtige klik er tilmeldt.
_
Og selv om at du måske går og tror at Sony kun producerer løsninger til broadcastere der skal gemme flere TB hver dag, er dette langt fra tiltaget.
Det er muligt at starte med ganske små løsninger, der måske heller ikke er de hurtigste i verden, men som altså sørger for at du får gemt dine optagelser, samtidig med at det er muligt at holde styr på hvor hvad ligger.
Systemet kan dog let udvides til den primære målgruppe, nemlig broadcasterne.
Udvides sådan at hele huset samtidig kan gemme, uden at noget går galt, og det i så store mængder at der skal ansættes folk til at sørge for at arkivet er opdateret og at der hele tiden er nye diske inde i systemet, der kan skrives endnu mere data til.
Alt sammen noget du kan høre mere om på tirsdag, her.
Vil du godt lige se gearet først, kan du tjekke det ud hos din lokale Sony Ven, eller her, hvor du kan se og læse om de produkter næste uges WebCast kommer til at handle om.
Det er i den forbindelse relevant at pointere at systemet kan udvides til at inkludere robotter, så alt kan automatiseres.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?