Forsiden > News > Sony inviterer til lær at kende og forstå webinar

Sony inviterer til lær at kende og forstå webinar

mandag 16. februar 2015, af Tom Dissing

Hvis du fortsat er uafklaret om hvilket Sony kamera du bør købe, tyder en del på at Sony gerne vil hjælpe dig her på onsdag.
Konkret klokken 14.00 GMT ( Danmark er en time foran England så dansk tid klokken 13.00,red. ), naturligvis forudsat at du først lige tilmelder dig dette webinar, hvor du kan høre mere om produktionen bag James Pearson og hans udfordringer op af endnu et bjerg.
Det er helt sikkert ret vildt.
Men tænk lige en gang.
Hvor tror du egentligt kameraet ( der sikkert var et FS7, red. ) er henne, mens James Pearson kravler op af det der bjerg.
Det er på skuldrene - eller i hænderne på instruktørerne Paul Diffley og Chris Prescott, der på dette webinar taler ud om alt fra “The art of filmmaking”, til hvordan du tjener nogle penge på et sådan eventyr.
Blandt de områder han lover at have fokus på, er blandt andet:
-Telling and capturing the emotions of your story
-Developing an idea through storyboards
-Capturing the shots that will set your film apart from the rest
-The importance of continuity - and how this is achieved
-The significance of post-production
-Hints and tips: the secrets of rock-climb filming
-Money-making pro-tips: making your films pay
Vært på det hele bliver Den Lennie, der kigger på de omtalte delområder og hvordan Hot Aches Productions, der er det selskab der bag produktionen dette webinar følger, klarer udfordringerne.
Som vi forstår det bliver selve seminaret afholdt i Pinewood studierne. Og da du sikkert ikke har tid til lige at flyve derover, kunne du i stedet overveje at kigge med når dørene åbnes der klokken 14.00 forudsat at du har tilmeldt dig.
Det gør du her, på denne side her, vil det allerede på forhånd være muligt at se lidt om hvad der kommer til at ske på seminaret, der går lidt bag både film og folkene bag filmen.
Det hele ender uanset som “Redemption: The James Pearson Story”, der må formodes i ikke så fjern fremtid at lande på alverdens TV stationer også.
Vi formoder at Paul Diffley og Chris Prescott der har instrueret og skudt det hele på en række Sony kameraer, kan få dine ører til at blive varme i et par timer hvis du kigger med.
Ikke overraskende brugte de alt fra kraner til droner - og en masse snor - for at få produktionen til at gå op i en højere enhed.
Som de skriver det: “Don’t shoot films – tell stories: join the webinar”.
Meld dig til heromkring

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?