Forsiden > Ny teknik > Sony ude med TEOS

Sony ude med TEOS

Et Management system der forenkler og strømliner arbejdsgange

tirsdag 10. oktober 2017, af Tom Dissing

Hvis du er en større broadcaster, eller en producent, der har en masse ting igang, typisk samtidig, har du måske allerede mødt Sony Professional Solutions Europes TEOS Manage, der er tænkt som en løsning der kan “gøre arbejdet enklere”, og som “forbedrer samarbejdet og optimerer AV-facility management”.
Ideen er med andre ord at du her fra idag af, kan overveje en Sony TEOS løsning, som Sony selv mener er “udviklet til at forvandle medarbejderes og besøgendes arbejdsområder, så arbejdet forenkles, samarbejdet øges, og faciliteter bliver optimeret”.
Med andre ord en slags administrations system, der sagtens kan vise sig at være superheldigt, eller som måske kan mere end du har brug for idag.
Men som måske er det helt rigtige i morgen.
TEOS er i den forbindelse en pænt ny løsning, fra Sonys side.
Som vi forstår det er TEOS Manage fra 2017, og først for alvor på vej ud på markedet nu.
Og selv om at det hele lyder lidt “flyvskt” så har vi - på vandrørene - hørt at planerne med TEOS er at du kan få alt fra rapporter over hvordan maskiner bruges til fuld automation af bestemte processe, for eksempel multiplicering af indhold ( content), der efterfølgende kan deles.
I bedste 2017 stil, sker alt over IP, så det - som eksempel - er muligt at automatisere alt fra IP adresser, og dermed arbejdsområder, til egentlig data, der - for eksempel - skal i skyen og konverteres i løbet af natten.
Bare et eksempel.
Thomas Issa, der er Product Manager for B2B Displays hos Sony Professional Solutions Europe, forklarer:
-Vi ved, at tre af de store udfordringer, mange organisationer kæmper med, er: - at teknologien forstyrrer møder og samarbejdet, - at man skal styre enheder og arbejdsområder på tværs af flere bygninger; og – at skabe konsekvent og effektiv virksomhedskommunikation, starter han og fortsætter.
-TEOS Manage er designet til at hjælpe virksomheder med at overvinde disse udfordringer ved at øge den effektive styring og brugeradfærden. Med TEOS bliver arbejdsdagene lettere og mere produktive, slutter han.
Det er oplagt nok - også muligt at styre alle Sony enheder over IP, med nyheden.
Som eksempel projektorer, skærme og alt muligt andet sony gear.
Som vi forstår det, er det ydermere muligt at kommunikere med, og delvist styre ( Sony ) tablets, ganske som at det nu pludseligt er muligt at “remote” digital signage og andet.
Der er fuld integration med Microsoft Exchange, Outlook 365 og Google Agenda, så - for eksempel posthuse med meget travlt, kan tilbyde kunder remote booking af suiter, uden lokal interaktion, før der skal grades som eksempel.
Der er slutteligt indbygget flere features, der er målrettet outdoor reklame folket, der sågar kan opdateres remote via den indbyggede Signage Designer, ganske som at du kan hente klip fra YouTube eller fra Facebook, og bruges disse i Signage sammenhænge.
TEOS Manage er som udgangspunkt ren software, der kan hostes i skyen, lokalt eller som en integreret del af turn key hardware- og software løsninger.
Thomas Issa, fortsætter.
-TEOS Manage er en del af et bredere udvalg af corporate løsninger designet til at imødekomme en bred vifte af behov i erhvervslivet, fortsætter han.
-Så hvis du leder efter en smart skærm på en væg, eller du vil oprette en fuldt automatiseret og integreret arbejdsplads, kan Sony hjælpe, slutter han.
Vi kan blot tilføje at Sony i stigende grad producerer software løsninger, der - måske - i første omgang ser ud til at være målrettet simple opgaver.
Men at disse - ofte - indeholder overraskende features.
Som eksempel ligner den omtalte IP kontrol, reelt evnen til at kunne kontrollere alt IP baseret Sony gear, hvilket er en voksende bunke, der kan være relevant at tilgå remote
Produktsiden finder du her

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?