Forsiden > Ny teknik > Sony viser ny projektortype frem

Sony viser ny projektortype frem

torsdag 23. april 2015, af Tom Dissing

Hvis detaljer som lys output og kontrast er mindre relevante, kunne Sonys nye “LSPX-W1S 4K Ultra Short Throw Projector”, der nærmest intet fylder samtidig med at den rent faktisk kan bruges til at vise 4K opløsning med.
Dermed kan den altså bruges til præsentation, i sammenhænge, hvor det ikke “normalt” er muligt at placere store projektorer.
Nyheden, kan ydermere skabe billeder i op til 147 tommer, hvilket ellers kræver flere meters afstand mellem væg og projektor.
Og i små “præsentations rum”, er det jo end ikke muligt at projektere bagfra.
Her er der med andre ord tale om en projektor der kunne erstatte en del af de LED paneler, der ellers bruges i mindre rum.
Ikke mere.
Den nye LSPX-W1S skaber nemlig billedet som i “Avatar”, der altså kun var Science Fiction til den dag sony frigav LSPX-W1S.
Og da det er nu, er der ikke meget andet at gøre end at tjekke nyheden ud, og se om det er muligt at bruge den i professionelle præsentations sammenhænge.
Bedst af alt er der tale om en 4K projeketor, hvilket burde give mulighed for at vise endog særdeles flotte billeder i små rum, eller på steder hvor der ellers skal monteres store skærme der altid leder tankerne hen på “TV”, hvilket jo ikke er meningen.
Sony håber naturligvis også på at en masse mennesker er parate til at investere de 50.000 dollars i dette livsstils produkt.
Og de skal da også nok eksistere.
Det stor spørgsmål herfra er om LSPX-W1S er stærk nok til at kunne blive brugt til udstillinger, præsentationer og på messer.
Er det tilfældet og er den lyskraftig nok, har Sony virkeligt fået en god ide.
Ellers er der helt sikkert et par prinser i Dubai og nogle Sheiker i Brunei der kommer til at nyde godt af denne nye teknologi, som et par Sony teknikere forklarer herunder.
Sony har etableret et minisite til produktet her
Og en præsentations video, der minder en del om dem Apple er ude med, fra tid til anden.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?