Forsiden > News > Sonys PlayStation Vue TV er næsten i luften

Sonys PlayStation Vue TV er næsten i luften

fredag 13. marts 2015, af Tom Dissing

Aktørerne på det såkaldte SVoD område er og bliver nogle særdeles tunge drenge.
Sidste nyt på den front er selveste Sony, der ellers netop har været ude med det dårligste regnskab i rigtig lang tid.
Måske endda det værste nogensinde, da de jo ikke ligefrem er kendte for at ønske at tale om andet end succes.
Nu kaster de sig så ud i SVoD, der betyder at - i første omgang - amerikanerne kan købe flertallet af de Sony producerede shows, der - igen primært - er til at finde i USA.
Mange af disse er dog for længst ankommet til Europa, hvorfor serier som for eksempel “Sons Of Anarchy” og “Breaking Bad” længe har kunne opleves andre steder.
Sony producerer dog meget andet, der nu kunne tænkes at først få premiere på Sonys PlayStation Vue TV, og først senere blive tilgængeligt hos andre streamere og TV stationer.
Og da denne tjeneste let kunne tænkes at gå global, som andre tjenester prøver det for tiden, er det oplagt at ejere af en PlayStation let kunne overbevises til at prøve Vue TV i stedet for lokalt ditto.
Vue TV går dog først i luften “later in 2015”, hvilket plejer at betyde at ingen rigtig ved hvad der sker og hvornår.
Sony har dog netop lovet at ejere af PlayStation 4 og 3ere i Chicago, Philadelphia og New York City over de næste par uger skal tjekke deres maskine for at se om der - pludselig - sker et eller andet, de kunne tænkes at være interesserede i.
Som du derfor har regnet ud, har Sony nærmest totalt styr på hvor den enkelte PlayStation4 eller 3 står og hvad den laver.
A “PlayStation exec at Sony” skulle have talt med Wall Street Journal. Og da denne person - igen efter sigende - skulle have forklaret planerne med Vue TV, belagt med en heftig NDA ( non disclosure agreement, red.) skulle den være god nok.
Ingen ved bare hvornår den er god nok, eller hvornår Vue TV overhovedet kommer.
En af detaljerne i dette puslespil kunne dog let tænkes at være PlayStations nye multimillion dollars TV serie “Power” der kun kan ses af såkaldte plus kunder på en PlayStation.
Og det kunne tænkes at det er reaktionerne på denne serie, der bestemmer om Vue TV tjenesten går i luften før sommer eller efter.
Tilbage i USA, har størrelsen GigaOm vist hvad tjenesten kunne tænkes at kunne i New York City, ganske som Dishs Sling TV service også skulle være interesserede.
Der mangler der dog en del af de TV kanaler, der også er planlagt at blive en del af denne tjeneste.
Når denne tjeneste når her til landet, er der derfor sandsynligt at den også ville inkludere en række lokale - eller internationale - TV kanaler, som den enkelte kunde ville være nødt til at købe, hvilket - potentielt - kunne tænkes at ændre forbrugernes vaner endnu mere.
Tiltaget skulle efter sigende også inkludere en eller flere “Sony musik tjenester”, der enten allerede eksisterer eller som er på vej.
Dermed kunne hele Vue TV tiltaget se ud til at betyde at Sony ønsker deres eget indhold lidt tættere på kroppen, hvilket må formodes at kunne få den illegale fildeling af Sonys musik og film ned.
Vi har fundet promoen for Sony PlayStations nyeste serie “Powers”, der - som vi forstår det kan ses ( første episode uden betaling ) på PlayStation Plus (+).

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?