Forsiden > News > Stjernholm & Co inviterer til leg

Stjernholm & Co inviterer til leg

fredag 2. oktober 2015, af Tom Dissing

Er du blandt dem der er for alvor er blevet forvirret nu hvor både Canon, Sony og Panasonic kan fortælle at netop deres 4K kamera er det du bør fremtidssikre din produktion med.
Du har måske allerede været på en af Canons COT http://cot.canon.dk, hvor du har pillet ved deres XC10, eller her forleden hvor esee viste Sonys nye heldige FS5 frem.
Nu er turen så ellers kommet til Panasonics DVX200, der er et 4K kamera, der minder “mest” om de VJ kameraer mange kender i forvejen.
Om det så er nok til at overbevise dig om at det er dette du burde overveje at investere i, overlader vi trygt til dig.
Omvendt.
Skulle du have lyst til at se og pille ved nyheden, der - vi har pillet ved det her på redaktionen - rent faktisk er ret heldigt, er det vel på sin plads at kigge forbi Stjernholm på tirsdag, hvor da afholder såkaldt legestue fra klokken 10 - 12.
Til din smartphone er det den 6. oktober fra 10 til 12, på Marielundvej 46E i 2730 Herlev.
Opfordringen er som vi forstår det at du selv tager et kort med og optager lidt på nyheden, og derhjemme klipper, klistrer eller andet i det du optager.
Skulle du have mod på at forberede dig, kunne du passende tjekke op på den tyske DP der var i Japan og pille, eller se det udemærkede klip som - Stjernholm & Co - såmænd har været på Amager for at lave, og som du kan se nederst.
Vi har for en god ordens skyld fundet det klip som Sebastian Wiegärtner forklarer at han brugte flat V-Log da han optog og efterfølgende gradede heftigt for at få dette look frem.
Som Stjernholm & Co lover, er det både muligt at få fingre i lidt morgenbrød og kaffe og så ellers kameraer nok til at du kan skyde til højre og venstre og lidt til. For efterfølgende at tage optagelserne med hjem på en USB stick eller harddisk hvis du vil prøve kræfter med kvaliteten derhjemme.
Du kan læse op på teknikken hos Stjernholm her.
Her den video som Stjernholm & Co lavede på en tidlig produktionsmodel.
Nedenunder finder du den ting som Sebastian Wiegärtner lavede i Japan på en endnu tidligere produktionsmodel.
Som han skriver det, valgte han at optage i “flat V-Log” der er ( var ) cirka den profil der kendes fra VariCam 35. ( hans forklaring er fra pre-productions modeller, red. )
Uanset her begge film.


KYOTO - A Panasonic AG-DVX200 short film from Sebastian Wiegärtner on Vimeo.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?