Forsiden > News > Stjernholm & Co kigger på fremtiden

Stjernholm & Co kigger på fremtiden

mandag 16. februar 2015, af Tom Dissing

Et par af de tunge spørgsmål i et produktionsmijlø i forandring, ser ud til at blive stillet her den 10. marts klokken 9.00, klokken 13.00 eller klokken 17.00.
Her inviterer Stjernholm & Co interesserede til at kigge forbi og diskutere en mediefremtid, hvor de unge har stadig sværere ved at få anskaffet sig det TV, som alle de voksne jo har.
En verden, hvor selv meget voksne børn også - delvist - er ophørt med at se konventionelt TV, er det vel på tide for miljøet selv at få styr på hvor der så skal produceres til.
Måske ikke så meget det Stjernholm & Co har svaret på.
Men der skal nok være en masse kollegaer, der har tænkt over svaret, ganske som at de sikkert også har bemærket at almindeligt flow TV fortsat blot mener at “TV-kigningen er spredt ud over flere platforme”, hvilket dog - forsat i følge broadcasterne - overhovedet i påvirker dem.
Altså med tab der er større end 10 procent på tolv måneder.
Dagen ude i Herlev kommer dog mest til at kigge på hvad du - så ? - skal producere på.
Hvis der ikke skal produceres til broadcast kan det jo være at du skal op i 4K eller ned i noget andet end det du er vant til at producere i.
Måske bitraten skal op, hvilket jo koster en masse hardware i form af hurtige diske og andet.
Helt sikkert er det at du kan møde folk og udstyr fra Panasonic, Skaarhøj, Blackmagic og Softron Media, for nu at nævne et par stykker.
Og da de har planer om at tale om både nutid og fremtid, er der sikkert en masse du kan få svar på der.
Som Stjernholm & Co skriver det er “Eventet for alle der kunne tænke sig ny inspiration. Fra den tekniske chef på en tv station til producenter af sport, tv-serier og live-event producere, fotografer, formidlere, teknikkere. Kort sagt alle, der føler trang til at tænke ud af boksen for at ruste sig til fremtidens TV marked”.
Det er muligt at tilmelde sig til et af de tre tidspunkter, så du altså ikke behøver miste en arbejdsdag på at kigge forbi, hvis i har travlt for tiden.
Ud over nyt udstyr, vil det naturligvis også være muligt at få kigget lidt ned i glaskuglen og der måske finde ud af at det næste eventyr slet ikke er broadcast, men en helt anden distributionsform.
En genvej hen til tilmeldingen er ved at klikke oppe i toppen af skærmen.
Der finde du deres reklame for arrangementet, der som du måske har bemærket det også byder på den lille frække 4K vogn, der kører gæder og stræder tynde for tiden.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?