Forsiden > Ny teknik > Stjernholm & Co nu med Kamera Specialist

Stjernholm & Co nu med Kamera Specialist

tirsdag 2. april 2013, af Tom Dissing

Her fra idag, kan folk der er friske på at købe et kamera hos Stjernholm & Co A/S få vejledning af Robert Findal der kommer fra Goecker.
Der var fokus også kameraer, hvorfor kunderne må formodes at kunne spørge Robert Findal om alt der hidrører DSL gear og andet.
Direktør Morten Stjernholm siger:
-Det er med utrolig stor glæde at vi kan meddele at vores kun 6 måneder gamle kameraafdeling nu opgraderes med en af branchens allerbedste kamerafolk. Derved er visionen om at være et "one-stop" for rådgivning, løsninger og infastruktur til video og audio produktion komplet. Fra kamera over live produktion og streaming til audio og video post production er vi nu specialiserede på højt niveau. Jeg er meget stolt over at kunne introducere Robert Findal som vores nye chef i Kameraafdelingen, starter han og fortsætter.
-Robert har igennem mange år bevist at han er en af de allerbedste rådgivere herhjemme, og han passionerede tilgang til alt hvad han laver passer perfekt ind i den Stjernholmske ånd, slutter han.
Robert Findal selv siger blandt andet:
-Jeg elsker udfordringer, og efter næsten 7 år med at bygge videoafdelingen op hos Goecker, følte jeg at det var på tide at prøve noget nyt. Stjernholm & Co har et bredt fokus og en spirende kameraafdeling, og jeg var derfor fristet af muligheden for at lære en masse nye ting ud over at udvikle den eksisterende kameraafdeling yderligere. Jeg ser frem til at betjene såvel nye som gamle kunder.
Blandt de områder Kameraafdelingen har fokus på, er såkaldt "innovative løsninger", "infastruktur" og audio post, live produktion og streaming.
Læs mere her.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?