Forsiden > Ny teknik > Studio in a file

Studio in a file

mandag 17. august 2015, af Tom Dissing

Størrelsen VirtualStudioSets.com er stedet hvor du kan købe færdige studier.
Det eneste du derefter har brug for er lidt grøn farve og ligeså mange kamerakæder som der er vinkler i det virtuelle studie du kan hente hos dem.
Som vi forstår det, er de enten en del af TriCaster familien, eller så gode venner med dem at VirtualStudioSets studierne nu nærmest ligger på jeres næste TriCaster.
Det er i hvert fald muligt at hente hele studier for noget der ligner 75 Euro.
I princippet for hver vinkel, hvilket betyder at der skal investeres i en “vinkel til” hvis du vil klippe i billedet af værten.
Det ser dog ud til at det er smart fra starten af at investere i et af de komplette studier, hvor der er 6-9 vinkler.
Og da du i også lige får den originale Photoshop layer fil med, er det - i princippet muligt at ændre farverne i studiet i det uendelige.
Det er i hvert fald mulig at lave 5-10 studier ud af de billeder som VirtualStudioSets.com leverer i en enkelt pakke, hvis det skulle vise sig relevant.
Indtil videre er der nemlig bare 3 studier, der alle ser særdeles “international news” agtige ud.
Og det er jo ikke altid det du leder efter.
Designet der - forstår vi - er engelsk har allerede modtaget en eller flere BAFTA award for designet, der såmænd findes i mere avancerede versioner hos BBC, der bruger et af VirtualStudioSets.coms designs i deres “General Election programme”, der må formodes at være blevet sendt ved sidste valg, derovre.
Bag det hele finder du Mike Afford, der indtil 2007 var på BBC og der netop lavede grafik til de store studieproduktioner.
Nu gør han det selv, for sig selv og hvis du vil, for dig.
Det er muligt at købe fuldt trackede studier af Mike Afford Media.
Det ser dog ud til at være langt smartere bare at investere i en eller flere af disse “templates”, der nu ser ud til at bliver en del af NewTeks TriCaster system i både HD og i 4K.
Læs mere heromkring, hvor du også kan se at der er et studie 3 på vej, der er et rigtigt news studie med loopende nyhedsbilleder på endnu flere skærme i baggrunden.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?