Forsiden > Ny teknik > Syrp på vej med en Genie Mini

Syrp på vej med en Genie Mini

mandag 30. marts 2015, af Tom Dissing

De stadig mere gale mennesker fra New Zealand, der - i sin tid - opfandt den relativt oversete Syrp, der er blevet brugt i et utal af DSLR animotion produktioner, ser ud til at være på vej med en nyhed.
Deres originale Syrp er slet og ret for dyrt for de fleste og på grund af størrelsen og i det hele taget netop så besværlig at de fleste har valgt den fra.
Det kunne være motivationen bag deres nye Genie Mini, der som navnet antyder kan alt det den store ikke kan og det naturligvis i en størrelse som de fleste kan hygge sig med.
Og da den ydermere kan styres med Bluetooth via din smartphone kan alle se hvad de laver og endda får billederne over på telefonen, hvis du gerne vil det.
Det er med andre ord muligt at lave Motion Control med det som de kalder for factory presets, der får de fleste ideer til at se rigtigt godt ud.
Alle andre kan så kigge en ekstra gang på enheden, og konstatere at det som denne Genie Mini også kan, er at give professionelle den ekstra akse, de manglede da de investerede i den originale.
Eller sørge for at de ikke behøves slæbe to Genies med på ellers simple jobs.
Som vi forstår det er det hele fortsat kun ude som et preview, men nu hvor NAB2015 står foran døren kunne det jo tænkes at de kære Kiwier har planer om at kigge forbi med nyheden.
Det har de jo gjort før.
Og da det gik rigtigt fin dengang kunne det tænkes at det også virker denne gang.
Vi har fundet et par klip, der viser hvad den originale Genie kan og hvad den nye mini kan.
Professionelle bør naturligvis kigge efter og tænke lidt over hvad kombinationen kan bruges til.
Også i videosammenhænge.
Som vi forstår det er der en dansk forhandler, der kunne tænkes at være parat med den nye mini i det sekund den bliver sluppet globalt.

Genie Mini - Teaser from Syrp on Vimeo.


Genie - Motion Control Time Lapse Device from Syrp on Vimeo.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?