Forsiden > News > TDC reagerer på at forbrugerne nu streamer 3,5 timer om ugen

TDC reagerer på at forbrugerne nu streamer 3,5 timer om ugen

onsdag 2. december 2015, af Tom Dissing

TDC TV, der åbenbart er et seperat brand i TDC frigiver i denne uge - eller næste - en række såkaldte TV apps, der kan mere og som har en såkaldt “forbedret brugerflade”, hvilekt betyder at det er muligt at se “smart TV” på et “helt almindeligt fjernsyn”.
Og hvis det er relevant er det muligt at tilkøbe HBONordic inde i app.
Ideen er oplagt nok at gøre det hele lidt lettere for deres 267.000 TV kunder, der henter deres TV kanaler via en digital modtagerboks.
TDC har i den forbindelse begået lidt statistik og kan fortælle at “mere end hver tredje dansker” ellers allerede har et “smart TV”, men at stort set ingen bruger de features der i dette.
Som eksempel har lidt over 50 procent af dem der har et sådan apparat end ikke forbundet dette til Internet, hvorfor det ikke helt fungerer efter hensigten.
Det vælger TDC nu at hjælpe med, med deres nye TV apps der i stedet for at leve inde i TV, lever på den digitale boks de sælger.
Frederik Sjørslev Søgaard, der er direktør i TDC Privat forklarer:
-Vi ser det som vores opgave at udbrede brugen af streaming og gøre det innovative tv tilgængeligt for alle. Derfor har vi designet en mere intuitiv brugerflade og en række nye tv apps, som skal gøre det lettere for vores kunder at få mere ud af deres tv - uanset om det er tale om et smart tv eller ej, slutter han.
TDC Group er i forvejen inde i et “officielt partnerskab med HBO Nordic”, hvorfor alle TDC TV kunder siden sidste sommer har haft muligheden for at kunne tilkøbe adgang til denne streamingtjeneste.
Dette suppleret med en række digitale tjenester som “pause af live-tv”, muligheden for at optage alt, leje film, vejret og se arkiverede udsendelser håber TDC TV er nok til at stoppe den - relativt - heftige kundeflugt kabel TV oplever for tiden.
TDC TV stopper dog ikke der.
Planerne er at præsentere en række andre fordele for de kunder der bliver i folden.
Herunder et hurtigere bredbånd, og endnu flere mulighder for at kunne optage, gemme eller spole i TV udsendelser.
Lidt fakta som TDC TV har gravet frem, sammen med Danmarks Statistik, YouGov for Elgiganten, Brancheforeningen Forbrugerelektronik, DR Medieforskning og TDC.
40 procent af alle danske hjem adgang til et smart TV. For to år siden var tallet 24 procent.
Hver tredje dansker har elektronik i hjemmet, som de ikke ved, hvordan fungerer. Mere end halvdelen af dem angiver, at det specielt er deres smart TVs funktioner, de ikke har helt styr på.
Danskerne går på nettet via deres smart TV i fem minutter om dagen
Streaming udgør 17 procent af den samlede TV-sening i Danmark.
I 2014 blev der solgt 500.000 fjernsyn i Danmark, hvoraf 334.000 var et smart TV.
TDC TV har 267.000 kunder der modtager TV gennem en digital modtagerboks.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?