Forsiden > Ny teknik > TV Logic sparker til monitormarkedet

TV Logic sparker til monitormarkedet

fredag 15. august 2014, af Tom Dissing

Bevares, de 119.000 kroner det koster at komme i nærheden af en 4K monitor fra TV Logic, kræver nok en snak nede på kontoret.
Men i forhold til fortiden - og andre producenters nuværende - priser, er det lige før du burde overveje at investere i 2-3 LUM-300W 4K monitorer.
Den minimale størrelse på bare 31 tommer er svært at se som andet end et plus, da det jo virkeligt burde give “strøm nok” til den mængde lys du forlanger af en super high grade monitor.
De nyeste specs vi har fået fra Hofmann siger at der er tale om en 4K/UHD monitor, der har en native 4K opløsning på 4096x2160 og en 10-bit driving DCI ( Digital Cinema Initiativ) engine, der giver plads til color gamut supporteret IPS.
Der er 4 x In/Out i SDI og HDMI.
Da der er tale om en monitor til ultra high end arbejde, er den født med support for 1D LUTs og 3D LUTs, og lynhurtig farve kalibrerings redskaber og meget andet.
Den lille lillebro, hedder LEM-250A, og er dagens anden nyhed fra TV Logic.
Her er der tale om en 24,5 tommers AM - OLED Monitor, der er den første - rigtigt store - OLED monitor fra TV Logic, der kan - stort set - det samme som den store LUM-300W.
LEM-250A er dog “kun” en HD monitor.
Men pyt, det er jo også en sådan de fleste har brug for.
Specs på denne er at der er tale om en Full HD XVM-Grading Monitor, med DCI (Digital Cinema Initiativ) import/export af LUTs og sort som du forventer det.
Igen.
Prisen er 69.950 hvorfor du kan forvente og se indbyggede funktioner som Dual SDI Link/Analog , Focus assist, Waveform & Vectorscope, Audio level meter , Closed caption og Clear motion.
Så hvis du virkelig vil imponere kan du tage den med på location.
Resten af tiden er det nok på sin plads at den forbliver inde i suiten.
Læs mere om nyhederne her

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?