Forsiden > News > TV om at lave børn

TV om at lave børn

fredag 2. oktober 2015, af Tom Dissing

Nu må man da håbe at de mange seere som Ulla Essendrop og Mads Steffensen med sikkerhed håber på kigger med får fat i budskabet, selv om at der er flere timer til at de lige laver en til.
Det handler nemlig om at “Danske par får for få børn”.
Og det er en skam.
Ikke for forældrene, men for samfundet.
“Samfundet” ønsker sig nemlig flere børn, i følge DR.
Du har regnet det ud, det er blevet tid til at “et Monopol” begynder at hygge seerne på TV.
Og hvilken kombo er mere relevant end Ulla Essendrop og Mads Steffensen, i den forbindelse.
Planen er nemlig at sørge for at “Danske par får nogle flere børn”.
Konkret skulle problemet være at de fleste par bare får 1,7 barn.
Og da samfundet håber på de 2,1 barn pr. par der skal til for at “opretholde befolkningens størrelse” ( underforstået med samme farve og form ) bør alle der er racerene nok altså se DR og derefter lave nogle flere børn.
Bedst af alt bliver det hele sendt live over 1,5 time ( ikke 1,7 eller 2,1 ), hvor det er planen at “spørge folk” hvorfor de ikke laver de der to-tre børn de fleste lover at lave.
Formatet der bliver solgt med den lumre titel “Knald for Danmark”, kigger dog på “hele samfundet”, og altså ikke kun dem i den fødedygtige alder.
Målet er - som de pointerer det i en pressemeddelelse at “give folk et kvalificeret grundlag til at vurdere, om der rent faktisk er plads til flere børn i deres liv”, som redaktør i DR, Dorthe Thirstrup forklarer det.
For at gøre det hele sådan lidt hyggerligt er der etableret et “Monopol” som hyggelig og morsom ekspertgruppe, der består af kendte som Pernille Rosenkrantz-Theil, Bubber og Emil Thorup, der enten i TV udsendelsen eller i radioversionen - Mads & Monopolet - vil komme med deres bud på hvorfor det ikke lykkedes dem at få børn uanset hvor meget sex de har.
Bedst af alt bliver der også kigget tilbage i historien, til dengang hvor der blev lavet en masse børn.
Tilbage til dengang hvor “danskerne var lidt bedre til at huske, at livet ikke kun leves gennem karrieren og fitness-centret”.
Det er med andre ord blevet efterår, hvorfor der nu skal hygges for husalteret.
Og med lidt held kan DR om 9 måneder lave en 2,1 timers lang live udsendelse, der pointerer at det lykkedes og at der blev produceret 2,1 barn per par den dag de sendte “Knald for Danmark”, der med selvsamme smil som man må forvente at se mange gange i dette format, kunne mene at der her er tale om et helt nyt format, der med et smil kunne kaldes for “fødegangs TV”.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?