Forsiden > News > TV2 Sport køber WTA-Tennis fire år frem

TV2 Sport køber WTA-Tennis fire år frem

Jep det er der hvor Caroline Wozniacki er med

fredag 2. december 2016, af Tom Dissing

Allerede den 2. januar, vil seerne på TV2s sportskanal kunne opleve Caroline Wozniacki.
Det er nemlig den første WTA-turneringer i den nye TV2 Sport aftale, der ser ud til at inkludere streaming via TV2 Play, der jo også findes i en version hvor sport er med.
Købet af kvindernes WTA-tennisturneringer, er helt nyt for TV2.
Koncernen har ikke tidligere investeret i netop WTA, hvorfor det faktisk kan virke en smule overraskende at TV2 vælger at investere i op imod 40 årlige WTA-tennisturneringer om året, der - som det eneste - inkluderer de fire Grand Slam-turneringer.
Igen, TV2 og deres seere er endog meget glade for Caroline Wozniacki, så hvorfor egentligt ikke investere i de turneringer hvor hun optræder.
Sportschef, Frederik Lauesen, er rigtig glad:
-På TV2 Sport er vi lykkelige for denne nye rettighed, og vi ser frem til samarbejdet med WTA. Vi har sendt et par turneringer med Caroline Wozniacki i år, og der har været stor interesse fra vores seere og brugere - både til transmissionerne af Carolines kampe på tv og på de digitale platforme. Jeg er sikker på, at vi kan løfte interessen for WTA i Danmark til et nyt niveau, så nu krydser vi fingre for, at Caroline spiller nogle år endnu og fortsætter, hvor hun slap i efteråret - nemlig på toppen, starter han og fortsætter.
-Caroline har i mange år været blandt de allerstørste danske sportsnavne, og på en kanal som TV2 Sport, hvor vi forsøger at sende så meget sport med dansk islæt som muligt, passer WTA-turneringerne perfekt ind, slutter han.
Som pointeret er der voldsomme 40 årlige WTA-tennisturneringer.
Og med premiere i Auckland, New Zealand, den 2. januar, kan der vist ingen tvivl herske om at en masse TV2 seere vælger at tilkøbe TV2 Sports kanalen, der - typisk - koster 39 kroner om måneden som tilkøb, uanset om vi taler Boxer eller TV2 Play.
Frederik Lauesen fortsætter.
-Der er ufatteligt mange timers top-tennis i denne aftale, og vi kommer til at sende en hel del af det på TV2 Sport, men der vil også være tidspunkter, hvor vi vil sende eksklusivt fra WTA på Play. Så vil man have det hele med, er det en god idé at få et Play-abonnement, starter han og bliver suppleret af Bruno Rocha, Executive Vice President i WTA Media.
Han siger:
-Vi er glade for at samarbejde med TV 2 om at tilbyde tennis i meget stort omfang til WTA-fans i Danmark. TV2 Sport og TV2 Play vil mindst sende 400 direkte kampe om året, og det sikrer danske tennisseere en hidtil uset adgang til WTA, siger Bruno Rocha, Executive Vice President i WTA Media, slutter han.
TV2 har indtil videre “kun” købt rettighederne de næste fire år.
Men da det - i det mindste i princippet - er muligt at købe WTA de næste 10 år, kunne man forestille sig at TV2 står først når rettighederne bliver sat til salg et stykke tid før TV2s WTA Media aftale udløber.
De omtalte 400 direkte kampe er dog blot en lille del af aftalen.
Der bliver konkret spillet 800 WTA tenniskampe, der reelt er 1700 tenniskampe, da en del kampe blot bliver optaget for “en god ordens skyld”.
Det er oplagt nok ikke muligt for TV2 Sport at - hverken - sende de 800 WTA tenniskampe - eller de 1700 de totalt kan vælge imellem, hvorfor en del af disse vil bliver gjort tilgængelige på TV2 Play.
Vi kunne ikke finde noget tennis, på YouTube, da TV2 som pointeret har købt rettigehederne.
Så her i stedet et klip fra hendes sidste bodypaint job.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?