Forsiden > News > TV2 Sport starter ny serie der kigger på fans

TV2 Sport starter ny serie der kigger på fans

fredag 19. juni 2015, af Tom Dissing

Vi er som bekendt en nation der elsker alt hvad der er rødt og hvidt.
Derfor kan det ikke undre at TV2 Sport nu satser med en ny serie om vores glæde over nationens flag.
Serien, der kommer til at hedde “FANtastiske øjeblikke”, der naturligvis starter tilbage ved EM-finalen i 1992 mellem Danmark og Tyskland, hvor fankulturen for alvor blev en realitet.
Det var dengang hvor begavede forretningsfolk fik solgt så mange klaphatte og halstørklæder, at landets roligans endelig fik sig en egentlig uniform.
Serien kigger efterfølgende på de mange andre “store øjeblikke” for landets fans og alle andre der har medvirket til at skabe de sidste årtiers sports- og nationalhistorie.
Bedst af alt har TV2 - landets mest folkelige TV station - fulgt denne udvikling i kulturlivet, hvor selv kulturministre er set med en af de morsomme hatte i røde og hvide farver.
Planen på TV2 Sport er at sende en række af de kampe som dem der kunne tænkes at følge dette format, husker. Suppleret op med en række dokumentarprogrammer, der typisk handler om “en særlig æra eller helt speciel person”.
Folk der stadig går og siger “Hut-li-hut” til hinanden, kan med stor glæde se frem til “FANtastiske øjeblikke” hvor alt fra John “Faxe” Jensen der scorer flere mål, til Flemming Toft, der sammen med Preben Elkjær, introducerer “Hut-li-hut”, der siden er blevet et udbredt ord blandt sportsinteresserede.
Det hele kommer dog ikke til at handle om en enkelt sportsgren.
Der bliver også plads til “håndboldherrernes EM-finalesejr over Kroatien i 2008” og “EM-sejren over Serbien i 2012”.
Og da det er planlagt at dokumentarerne “Wilbek - den sidste sang” og “Jenhårde ladies” finder vej til kanalen, er der vel ikke meget andet at gøre end at tilkøbe kanalen, hvis den ikke allerede er en del af TV pakken.
Sportspersonligheder som Anja Andersen, Anne Dorthe Tanderup og Marianne Floorman og Caroline Wozniacki kigger også forbi.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?