Forsiden > News > TV2 fik bugt med DR og deres 1864

TV2 fik bugt med DR og deres 1864

mandag 3. november 2014, af Tom Dissing

Hvis du har undret dig over at så mange har kigget med på 1864, nu hvor pressen siden fra før serien gik i luften har udråbt den til noget nær det værste nogen sinde, kombineret med endog heftige angreb fra bestemte politikere, der blandt andet ikke mener at dette stykke TV fiktion er realistisk, fik seerne endeligt et valg som ganske mange valgte at tage.
Således mistede serien, der sidste uge havde 1.508.000 seere og som derfor gik næsten 400.000 seere ned, til 1.139.000 seere, nu hvor TV2 kunne sende en håndbold kamp lige over for en multimillion kroner dyr dramaserie.
DR har dog skyndsomt svaret igen ved at pointere at alle der skulle være friske da bare kan se seriens 4. episode på deres web her, hvor det såmænd også er muligt at se de andre episoder.
Om det så endeligt giver det gennembrud for deres online aktiviteter, er indtil videre usagt, da DR generelt ikke oplyser hvor mange der klikker sig ind på deres web.
Men det er vel oplagt at en del af dem der fulgte med i kampen i stedet for i krigen, kunne fristes til at se netop denne episode online, da det ikke er mulig at finde den andre steder.
Der er fortsat ingen tal ude om hvor mange seere TV2 havde til Bosnien-Danmark kampen, men gad vide om de ikke havde en god del, nu hvor så mange droppede DR til fordel for denne kamp fra Mejdan i Tuzla.
TV2 kunne i hvert fald tænkes at have godt brug for dem.
Sidste uge havde deres “Pengene På Bordet” nemlig bare 338.994 seere, overfor DR1s 1864.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?