Forsiden > News > TV2 flytter fodboldfest til Aarhus

TV2 flytter fodboldfest til Aarhus

mandag 6. juni 2016, af Tom Dissing

Aarhus endte med at blive byen der var mest interesserede i at være med, da TV2 og byen sammen spå muligheden for at komme lidt længere frem i landets bevidsthed.
Det forhindrer dog ikke smilets by i et blive fodboldfest byen her fra den 10. juni og en hel måned frem.
Det er nemlig snart blevet tid til EM i fodbold 2016, der lever på TV2 men som bor i Aarhus.
Byen ligger nemlig kulisser til en “kæmpe folkefest for alle fodboldelskere”, der kører samtidig med at der er EM i fodbold 2016 på TV2.
Chef for Kommercielle Partnerskaber, Jacob Fischer-Nielsen forklarer:
-Vi benytter lejligheden til at komme ud blandt de mange danske fodboldelskere og flytter vores EM-dækning til Aarhus i samarbejde med Aarhus Kommune og Aarhus Europæisk Kulturhovedstad 2017, der sammen med vores øvrige samarbejdspartnere er klar til at invitere til fodboldfest. For os er det en oplagt anledning til at komme ud i landet og møde vores seere og brugere, og så er det en stærk forlængelse af EM-begivenheden på tv og web og en god ramme for seerne hjemme i stuen, når vi sender fra fodboldfesten i Aarhus, slutter han.
Og fest det bliver der.
TV2 bygger således et EM-studie i parken mellem Musikhuset, ARoS og rådhuset, hvor alle studieprogrammer og sportsudsendelser sendes fra.
Og nu hvor der er lidt plads rundt om studiet, er der også blevet plads til en række aktiviteter, som fremmødte kan betale for at deltage i.
Som eksempel er der en Carlsberg Fan Van, KIAs bil- og bold-zone, Tip en 13’er, som man kunne gætte er en Danke Spil begivenhed, suppleret op med andre sponsorerede arrangementer som streetball, panna-bane, streetart, Danmarks største bordfodboldspil, photo booth, målvæg, bumper ball-bane, madboder, og endeligt et bar- og caféområde, hvor det burde være muligt at købe en rød pølse eller en omgang stegt flæsk.
Folk der ikke har fulgt med, eller som ikke bor i Aarhus kan ikke vide at det hele går amok med åbningskampen, den 10. juni hvor Frankrig spiller mod Rumænien.
Området, der også er kendt som Musikhusparken giver ydermere fodboldfans “en unik mulighed for at komme helt tæt på TV 2s produktionshold” og “møde TV 2-medarbejdere og eksperter, der dækker den store begivenhed med masser af passion og faglighed”.
Værter er blandt andet Morten Ankerdal og en række TV2 eksperter, der løbende vil “diskuterer fodbold og tager imod spørgsmål fra publikum”.
TV2 har i den forbindelse allerede introduceret en række spil der kan købes på diverse TV2 platforme, herunder “TV2 Fan”, hvor det er muligt at vinde en “VIP-tur med Carlsberg til UEFA EURO 2016”.
Dermed er der ikke meget andet at gøre end at vente på de mange spændende kampe.
Morten Ankerdal forklarer:
-Det bliver den største EM-slutrunde, vi nogensinde har oplevet. Der har aldrig været så mange hold med før. Det vil sige, at vi får langt flere kampe. I omfang kommer det til at minde om en VM-slutrunde, starter han og bliver suppleret af Michael Laudrup.
-Jeg glæder mig rigtig meget til EM-slutrunden og til at analysere for TV2s seere og brugere. Det er de største fodboldnationer og de største spillere, der er samlet her - og så var det jo netop i Frankrig, hele det danske eventyr startede tilbage ved EM i 1984, starter han og fortsætter.
-Zlatan, Ronaldo, Bale, Griezmann, Iniesta - jeg skal på nærmeste hold følge disse fodboldpersonligheder. Navne, som vi kender, men der dukker også masser af nye navne op i så stor en turnering. Dem ser jeg frem til at følge for TV 2, siger Michael Laudrup.
Se trailer om Michael Laudrups forventninger til EM herunder.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?