Forsiden > Ny teknik > TV2 går all in på Knæk Cancer i år

TV2 går all in på Knæk Cancer i år

torsdag 13. oktober 2016, af Tom Dissing

Seere der bare ikke kan få nok af Claus Elming, Louise Wolff, Puk Elgård, Cecilie Beck, Cecilie Frøkjær og Nikolaj Hübbe, kan i den grad glæde sig til søndag den 23. oktober og frem.
Her har TV2 afsat det meste af en uge til formater og indhold der skal være med til at “knække cancer”.
Det er med andre ord blevet tid til den årlige TV2 Cancer uge, hvor alle deres faste og elskede formater får en gang lak, og hjælper til, med at samle ind til Kræftens Bekæmpelse og TV2.
Konkret er det hele uge 43, der er afsat til at samle ind, i alt fra faktaprogrammer, i TV2s underholdningsprogrammer og selv i deres dokumentar formater, der nu også har fået plads til at Knække Cancer.
Som altid slutter det hele af om lørdagen, hvor alle de kendte er med i “Knæk Cancer Live”.
Som noget nyt, er TV2 Fri også med i år.
De vil nemlig også gerne være med til at Knække Cancer.
TV2 event- og udviklingschef, Ulla Pors Nielsen forklarer:
-Forberedelserne til Knæk Cancer-ugen har været i gang i mange måneder, og vi glæder os til en uge, der kan gøre os alle sammen klogere om kræftspørgsmål, samler ind til kampen mod kræft, og som vil levere rørende øjeblikke og håb, slutter hun.
Kigges der lidt mere konkret på hvad de faste seere kan vente, så tager “Go’ morgen” og “Go’ aften” fat i ugen, med deres sædvanlige friskhed, blandt andet med “interviews med danskere, som har kræft og kræftbehandling inde på livet”.
Begge formater er ydermere flyttet ind i “Knæk Cancer-bussen”, der tager rundt i landet, konkret til Aalborg, Herning, Haderslev, Odense og Hillsrød, hvor TV2 vil sende fra.
Og nu hvor “Natholdet” også er med, kommer TV2 til at Knække Cancer, nærmest i døgndrift, da de jo starter tidligt om morgenen og altså fortsætter til en gang efter klokken 23.00 mandag til torsdag.
TV2-regionerne følger med, og har lovet at producere en række nyheds- og aktualitetsindslag om netop kræft, kræftbehandling og Knæk Cancer i løbet af ugen.
Og nu hvor Puk Elgård og Louise Wolff er med i “Hvem vil være millionær? - Knæk Cancer”, hvor de forsøger at vinde en stor check til Kræftens Bekæmpelse, hos Hans Pilgaard, må det være et af de formater den uge, der bare må opleves.
Det er dog ikke kun Puk Elgård og Louise Wolff, der er med her.
Claus Elming, Cecilie Beck, Cecilie Frøkjær og Nikolaj Hübbe er også med.
Cancer ugen byder også på en filmpremiere.
Her er det Clara Rosager og Jens Jørgen Spottag der spiller de ledende roller i “En-To-Tre-Nu!”, der er en helt ny film produceret i 2016.
På musiksiden, er der vel ikke andet at gøre end at glæde sig over at Lars H.U.G. og Jesper Dahl kigger forbi og synger “Elsker dig for evigt” i “Toppen af poppen knækker cancer”.
Noget de gør på Bremen Teater, sammen med Cecilie Frøkjær er vært.
Der bliver dog også plads til Ida Corr, Søs Fenger, Poul Krebs, Sebastian, Barbara Moleko, Lars H.U.G., Jesper Dahl (Jokeren), Joey Moe, Mads Langer, Sanne Salomonsen, Oh Land og Peter A.G.
Bagsiden ved cancer er som bekendt at det noget en masse mennesker dør af, og at de er syge indtil de dør.
Det kigger TV2 på, ved at tage med Gustav til en konsultation på Rigshospitalet.
Her skal Birthe - som vi gætter er pårørende - opereres for cancer i kindbenet.
En operation der - i værste fald - kan betyde at hun mister det ene øje.
Gustav selv modtager forsøgsmedicin mod en livstruende hjernetumor.
Samtidig er Charlotte ved at få svar på hvor alvorlig hendes lungekræft er.
Det skal heldigvis ikke være alvorligt alt sammen, hvorfor det bliver muligt for faste seere af Lasse Rimmer i “Krejlerkongen”, at opleve den specielle version “Krejlerkongen knæk cancer”, hvor Krejlerkongen såmænd går Live i en “Knæk Cancer Special”.
Noget der sker på TV2 Fri, der også ønsker at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse.
Noget de har planlagt at gøre hos Lauritz.com, hvor de to holdkaptajner Andreas Bo og Lise Baastrup får selskab af blandt andre Rasmus Bjerg og Anne Grethe Bjarup Riis.
Heldigvis skal der også danses i cancer ugen.
Derfor kan dem der bare ikke kan få dans nok, se frem til blandt andet Mille Dinesen og Mads Vad, der danser sig igennem “Vild med dans knækker cancer” og “Vild med dans knækker cancer – afgørelsen”, der - som enkelte måske har bemærket det, netop har være nede under millionen i seertal, hvilket vi er sikre på at de får gjort noget ved i den store TV2 cancer uge.
Det store Knæk Cancer Live, der kører live lørdag aften, samler ind til 175 kræftprojekter inden for især forskning samt patientstøtte og forebyggelse.
Eller rettere.
Det var hvad sidste års indsamling endte med at finansiere/realisere.
Som altid garanterer Morten Resen, Lasse Rimmer, Natasja Crone, Cecilie Frøkjær, Mikkel Beha Erichsen, Morten Ankerdal, Puk Elgård, Jes Dorph-Petersen og Cecilie Beck for en garanteret underholdende aften.
Her lige en promo fra sidste år.
Du kan finde den nye på TV2s sider.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?