Forsiden > News > TV2 genudsender Badehotellet

TV2 genudsender Badehotellet

torsdag 6. november 2014, af Tom Dissing

TV2 ved lige præcis hvad det er deres faste seere vil have.
Derfor sender de her fra den 9. november første sæson af denne populære serie, der jo var helt oppe på at have 1.516.000 seere i snit.
Og nu hvor næste sæson kommer allerede til januar er det vel pænt oplagt at de genudsender første sæson lige overfor DRs igangværende dramasats.
Så hvis den enkelte seer ikke kan holde krigen og nostalgien ud længere, kan hun blot klikke på fjernbeteningen og finde det helt store smil frem ovre på TV2.
Og da stuepigerne Edith, Otilia, Fie og Martha ( det lille billede, red. ) stadig er parate til at varte de snobbede københavnere op, er alt jo som det plejer.
Kanalchef Lotte Lindegaard, siger:
-Vi har valgt at genudsende første sæson af “Badehotellet” - som danskerne tog rigtig godt imod - inden vi tager hul på anden sæson i januar. Vi synes, at vi har fundet et rigtig godt tidspunkt søndag aften til lukke noget varme og sol ind, mens mørket sænker sig over Danmark her i november og december, slutter hun.
Sidste afsnit i første sæson ser derfor ud til at blive sendt den 21. december, hvilket må siges at være netop så tæt på premieren på sæson 2 i januar, at de fleste seere burde kunne følge kontinuiteten.
“Badehotellet” er TV2s mest sete serie siden “Strisser på Samsø” der blev sendt tilbage i 1997 og 1998.
Vi har fundet en promo.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?