Forsiden > Ny teknik > TV2 har investeret i 116 Venice kanaler

TV2 har investeret i 116 Venice kanaler

onsdag 10. september 2014, af Tom Dissing

TV2 er og bliver en stor størrelse.
Så nu derfor kan det vel ikke overraske at de netop har investeret i hvad der kan kaldes for 116 playout kanaler, i en boks.
Konkret er der nok tale om et par “køleskabe” og de mange kanaler, er i realiteten ikke til “play out”, men til alle mulige former for playout til lidt variation over temaet ingest plus fuld redundancy.
Løsningen står Rohde & Schwarz bag, der garanterer at deres R&S DVS solution er netop det som TV2 havde brug for.
De mange “kanaler” er fordelt på fire “independent set-ups”, der hver i sær baserer sig på/er R&S DVS-SAN løsninger.
Formålet med investeringen er oplagt nok at forbedre workflow, og samle flest mulige aktiviteter et og samme sted.
Til formålet er der derfor investeret i en R&S Venice ingest og production server, der kombineret med en ( to/fire ) R&S DVS-SAN storage løsninger, på hver 100TB ( redundant ), kan klare hver 40 Venice kanaler.
Det betyder - som vi forstår det - at det er muligt at håndtere samtidig play out af alle regionale TV2 kanaler, alle TV2 ( TV ) kanaler, og alle andre “kanaler”, til et utal af platforme.
Systemet er i den tunge ende (high end), hvorfor det problemfrit kan spille med både lokal ( og ? regional ) ingest og den eksisterende playout- automation ganske som alt “digital-archiving” også kan klares på dette system.
Der er fuld support for LXF formatet som TV2 arkiverer i, hvorfor alt “legacy data” ( arkiv materiale ) kan hentes direkte til play out, direkte fra lageret, hvis det skulle være relevant.
Det er muligt at blande disse filer med MXF, uden konvertering, og så er der som pointeret full redundancy, zero downtime, og seamless failover, hvilket burde få løsningen til at kunne fungere i 24/7 sammenhænge.
Løsningen kommer også til at inkludere en “program ingest og visual quality control” del, der må formodes at være der hvor eksterne leverandørere uploader deres produktioner.
Her er der tale om 32 Venice kanaler, igen med 100 TB R&S DVS-SAN i bagenden, så der burde være plads til en fremtid hvor rigtigt mange programmer bliver uploaded samtidigt, i selv voldsom båndbredde.
Bruno Martensson, Regional Sales Manager Nordic & Baltic at Rohde & Schwarz siger:
-We are delighted that the renowned TV2 has opted for R&S DVS equipment. The flexible and open ingest and production server Venice will streamline production from ingest to playout at TV2, slutter han.
Vi har fundet en video der forklarer en smule af hvad et sådan system kan bruges til.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?