Forsiden > News > TV2 indtager påsken

TV2 indtager påsken

Der altså starter den 8. april

torsdag 6. april 2017, af Tom Dissing

Når påsken starter på lørdag, i følge TV2, hænger det sammen med at der er “finale i Danmark har talent”.
Og først der kan påsken starte op.
Det manglede da også bare, nu hvor Peter Frödin, Nabiha, Cecilie Lassen og Jarl Friis-Mikkelsen, står parate til at finde den helt rigtige vinder.
Men rolig nu.
TV2 har besluttet sig for at komme ind i kampen om seerne, og det er hvad påsken bruges på.
Således er der - ud over - finalen i “Danmark har talent” også helt ny underholdning og garanti for en “for høj nyheds- og magasindækning i påskedagene”.
TV2 er således på vej med comedy, ny norsk drama og masser af “Go’ morgen Danmark” og “Go’ aften Danmark”, for dem der alligevel ikke kan sove længe, selv om at det jo er påske.
I den forbindelse starter påsken faktisk den 7. april, hvor der er sæsonpremiere på “Klipfiskerne”, hvor Felix Smith er vært med Lasse Rimmer og Thomas Warberg som holdkaptajner.
I bedste stil byder premieren på Cutfather, Jesper Juhl, Carsten Bang og Julie Wester.
Fik vi nævnt at der er finale på “Danmark har talent”, dagen efter.
Her er det Felix Smith der er vært sammen med Christopher Læssø, hvor “ti talenter i genrer som bl.a. dans, mystik, rap og lip-sync comedy er klar til dysten om æren, titlen og præmien på 250.000 kroner”.
Folk der har fulgt med helt frem til nu, ved at “konkurrencen har hele vejen igennem været hård, og forventningerne til finaledeltagerne tårnhøje”.
Heldigvis er dommerne, Nabiha, Jarl Friis-Mikkelsen, Peter Frödin og Cecilie Lassen strenge men netop sjove nok til at det må være på sin plads at se finalen.
Ellers er det snart tid til “Rundt på gulvet”, med Niels Olsen, Lise Baastrup og Ole Boisen, der er nået til sæsonpremieren lørdag 15. april.
TV2s seere skal dog først lige glæde sig med “Hvem vil være millionær?”, der sendes mandag den 9.
Er du mere til comedy, kan du også roligt tænde for TV2.
Her bliver der nemlig sendt standupcomedy med blandt andet Jan Gintberg (“Det Store Spørgsmål” fra 2015), Lasse Rimmer (“Selvtilfreds” fra 2014), Carsten Bang (“Dyret” fra 2014), Thomas Warberg med showet “Thomas Warberg Comedy Tour “14 og endelig Anders Matthesen (“Anders” fra 2012).
Ellers kan du se “Hjem til gården”, “BS & ægteskabsprøven” og endeligt “Nybyggerne’”, suppleret med en række dokumentar- og reportageprogrammer som “Holder Danmark i live”, “Razzia” og “Station 2 Politirapporten”.
Slutteligt er TV2 på vej med “Valkyrien”, der er en norsk dramaserie som Fridthjof Film har været inde over.
Seere der ved hvem Dirch Passer er, kan også glæde sig.
Han er nemlig sammen med Søren Elung Jensen, Emil Hass Christensen og Ove Sprogøe en del af “Støv på hjernen” fra 1961 som TV2 også lige får tid til at sende.
Filmen, der dermed er 56 år gammel, er nok mest til de seere der var i 30erne dengang den var ny.
Fortiden spiller dog en væsentlig rolle på TV2, hvorfor seerne også kan glæde sig til krigsdramaet “9. april”, der kigger hele 77-år tilbage på “Danmarks besættelse”.
_
Seere der er vilde med “Støv på hjernen”, kan i den forbindelse også glæde sig til “Støv for alle pengene”, der er 2eren til “Støv på hjernen”, hvor de samme skuespillere optræder.
Folk der ikke kender Dirch Passer, kan omvendt tjekke TV2s søndagsfilm ud, “James Bond: Skyfall”, hvor James Bond endnu engang er ved at gå til over det svære arbejde han har.
Denne gang i Istanbul, hvor det hele “går helt galt”, hvorefter der bliver endnu mere at lave for James Bond.
TV2 sender også “Laksefiskeri i Yemen”, der er en engelsk Lasse Hallström produktion med Ewan McGregor, Emily Blunt og Kristin Scott Thomas.
Og selv om at de ganske korrekt skriver at den ikke er blevet vist på nationalt TV tidligere, har den været til at se på en række streamtjenester siden 2011.
Påsken er som bekendt også børnenes tid, hvorfor TV2 i dagtimerne byder på “gode film til børn og unge”. Herunder “Fuglejagten” der handler om en far og hans søn der er “helt vilde med sjældne fugle”.
Filmen følger dem på “Fuglejagten på Røsnæs”, hvor filmen også ser ud til at have fundet sin titel.
Ellers kommer “Storm”, “Zoomerne” og “Monsterjægerne”, suppleret af “Far til fire – tilbage til naturen”, “Far til fire – til søs” og “Far til fire – på japansk”.
Børn og barnlige sjæle kan også opleve “Scooby-Doo”, “Alvin og de frække jordegern” og endelig “Sådan træner du din drage” på TV2 i Påsken.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?