Forsiden > News > TV2 købte TV3 ud af håndbold

TV2 købte TV3 ud af håndbold

torsdag 2. oktober 2014, af Tom Dissing

Hvis du efter den 2. oktober leder efterhåndbold på en af TV3 kanalerne, må du skifte kanal til en af TV2s kanaler.
TV2 har nemlig købt TV3 ud af alt håndbold, så det nu kun er på TV2 du kan finde den slags sport.
Samtidig indgår TV2 en aftale med Viasat om distribution af den kommende sportskanal, hvilket dermed reelt betyder at Viasat kunder fortsat kan se denne sportstype, forudsat at de køber deres TV signaler der.
Tilbage på sportskanalen og på TV2 kan interesserede dog allerede fra nu af se frem til en masse kampe fra håndboldligaerne allerede fra næste weekend.
Og når sportskanalen kommer, er der garanti for endnu mere håndbold.
Kommerciel direktør Flemming Rasmussen siger:
-Viasat er ikke distributør af TV2 Film ( som er den plads sportskanalen overtager, red. ), men har sagt ja til TV 2s sportskanal. Aftalen med Viasat betyder derfor, at TV2s sportskanal – og dermed TV2s samlede kanaludbud i 2015 - er endnu bedre repræsenteret hos de store tv-distributører end hidtil. I det hele taget mærker vi stor interesse for sportskanalen i tv-markedet, slutter han.
Kanalen der nu distrbueres af Canal Digital, Stofa, Waoo! og Boxer og nu også Viasat tager for alvor fat i håndbolden den 18. oktober, hvor der bliver sendt en del flere ligakampe end oprindeligt planlagt.
Sportschef, Frederik Lauesen forklarer:
-Det er rigtigt stort, at vi allerede fra sportskanalens fødsel i januar kan præsentere de danske seere for håndboldligaerne eksklusivt på TV 2s hovedkanal og sportskanalen. Håndbolden er et varemærke for os, og vi ser frem til at fortsætte den stærke udvikling af de to ligaer med klubberne og DHF. Håndbolden er et kerneprodukt for os på TV 2, og interessen hos seerne er heldigvis høj. Nu kommer håndbolden "hjem", og det glæder vi os enormt over, slutter han.
Ud over denne sportsgren lover TV2 at kanalen også vil sende slutrunder i håndbold og fodbold, OL, dansk ishockey og cykling.
Og som tidligere annonceret sender kanalen også den hollandske æresdivision i fodbold, internationale badmintonturneringer, verdens bedste basketball-liga, NBA og EM- og VM-slutrunder i ishockey, svømning, kano og kajak, langrend, alpint, skiskydning, freestyle og snowboard.
I forhold til motorsport, har TV2 netop købt rettighederne til DTC ( Danish Thundersport Championship).
Frederik Lauesen fortsætter:
-Vi fortsætter arbejdet med at skaffe rettigheder og med at tilknytte de bedste og mest passionerede redaktører, værter, eksperter og kommentatorer til de mange timers live-sport på vores nye sportskanal, som også – sammen med seere og brugere - vil skabe et community rundt om kanalen, slutter han.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?