Forsiden > News > TV2 løb med “Fortitude”

TV2 løb med “Fortitude”

onsdag 18. februar 2015, af Tom Dissing

Sky Atlantic produktionen “Fortitude” , der længe har rumlet i vores lokale medier, kommer nu endelig her til landet.
Og da det endte med at blive TV2 der løb med serien, er det - helt sikkert - der mange kommer til at kigge med fra søndag de 1. marts, når stationen inviterer interesserede til at se de kolde nord, og de problemer de har der.
Der hvor der er flere isbjørne end mennesker, men hvor der alligevel bliver begået et mord, som ingen troede kunne ske, hvorfor det jo skal opklares.
Alt sammen noget, “Fortitude” skulle garantere kommer til at ske fra lige om lidt.
Ganske morsomt starter TV2 med at sende premieren om søndagen, for at flytte festen til om mandagen.
Igen.
Premieren er på 90 minutter, så der skal nok blive en masse at se til, der den 1. marts.
Seriens karakter kunne være pænt brutal, da TV2 ugen efter flytter den til mandag klokken 22.40, hvilket kunne hænge sammen med at filmsproget enten er for hurtigt til søndag aften eller at skuespillerne ikke råber højt nok til seerne der kigger med på søndage.
Uanset dette, glæder TV2 sig til at sende det nyeste Sofie Gråbøl drama, der jo ellers plejer at være “DRs ejendom”.
Sofie Gråbøl der spiller sammen med et par af de helt tunge engelske spillere siger til Sky Vision:
-Michael Gambon i “Den syngende detektiv” gjorde et meget stort indtryk på mig, da jeg var ung, og jeg er stor beundrer af Stanley Tucci. Det var utroligt at få muligheden for at arbejde sammen med de to fantastiske skuespillere, de er i sandhed store. Desuden har jeg ikke spillet mange karakterer med magt, og rollen som guvernør Odegard appellerede straks til mig. Et magtsøgende menneskes sind er interessant at arbejde med, starter hun og fortsætter om optagelserne i Island ( der skal ligne Svalbard, red. ).
-Jeg har altid haft lyst til at tage til Island, og det var lige så bjergtagende smukt, som jeg havde forestillet mig. Vi har jo ikke så kolde vintre i Danmark, og vi har ingen dramatisk natur, så det var et meget eksotisk sted at være og stadig føle sig hjemme som skandinav, slutter hun.
Serien havde premiere i England tilbage i januar, og har fået god kritik der.,
Så nu er det altså blevet tid til Sofie Gråbøl eget “marked”, der omvendt må formodes at reagere positivt på en politi historie, der byder på lidt mere.
Vi har fundet en promo.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?