Forsiden > News > TV2 nomineret til at vinde en bunke TVPriser

TV2 nomineret til at vinde en bunke TVPriser

mandag 8. juni 2015, af Tom Dissing

Det er som bekendt først når du kommer tilbage fra din garanteret fortjente sommerferie at du finder ud af hvilket programmer og formater var de bedste på TV i år.
Der er dog en del der tyder på at specielt TV2 kan se frem til at vinde en god del af de mange priser der bliver uddelt på det tidspunkt.
Som eksempel er TV2 allerede nomineret 52 gange, hvilket burde kaste en del priser af sig når de bliver uddelt på årets TVFestival midt i august.
TV2 selv vurderer at de mange nomineringer er afstedkommet af stationens heftige sats på blandt andet “dagsordensættende dokumentarer”.
Formater som “Med børnene som våben”, “På røven i Nakskov”, “Stop nu krigen, mor og far” og “Sigøjnerbossen og hans berygtede familie” er blandt de nominerede dokumentar serier.
Festen stopper dog ikke der for TV2.
En række af deres såkaldte “enkelt dokumetarer”, som “De brændte børn”, “De vaccinerede piger”, “Ekstra Bladet – uden for citat” og “Cirkusdynastiet”, er også nomineret til priser.
TV2 er på samme måde ret hårde til nyheder.
Således er deres TV2s og TV2 NEWS nyhedsudsendelser, nyhedsindslag og mere nomineret hele 11 gange.
Selv deres dækning i “Tour de France: Studiet” er nomineret.
Naturligvis suppleret med portrætprogrammet “Tom Kristensen – sidste omgang”.
Nyhedsdirektør, Michael Dyrby siger:
-Ikke en dag uden store roser. Tillykke til os i Nyhedsafdelingen, NEWS, Event og Programafdelingen - det er en virkelig imponerende liste af nominerede, slutter han i en mail.
Der er jo også lige et valg der skal passes.
TV2s unge kanal Zulu er naturligvis også nomineret.
Her er det succesformater som “Sjit Happens”, “Lillemand” og endelig “TurboModul”:
På dramasiden er både “Badehotellet” og “Rita” nomineret.
Endeligt er deres underholdningsformater også nomineret.
Formater som “Vild med dans”, “Voice – junior”, “DMA 2014”, “Natholdet” og “Toppen af poppen” er alle nomineret til mindst en pris.
Et af de områder hvor TV2 også satser er på det såkaldte portræt- og livsstilsområde.
Her er “Årgang 0”, “Kurs mod fjerne kyster”, “Tvillingerne fra Holstebro” og endelig “Jeg vil være Ole Henriksen” også nomineret.
Sune Roland, chef for TV 2 Networks er i den forbindelse vildt tilfreds med at Zulu er nomineret hele 13 gange for alt de vi allerede har omtalt, og endnu flere programmer, events og trailere.
Han skriver på Facebook:
-Tillykke med nomineringerne! Jeg er helt på toppen over, at alle de dygtige og dedikerede folk, der har knoklet for Zulu det sidste års tid, nu også får andre end seernes tilkendegivelse af, at de gør det unikt stærkt!, sluttede manden der altså også er chef på Zulu, da det ligger under Networks.
Til aller sidst er selveste TV2Fri er nomineret.
Deres format, “Klar, parat, sy!” er nomineret ganske som TV(2) Syd, er nomineret for deres “Den store strikkedyst”.
Her lige en promo for en af de programserier hovedkanalen sender.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?