Forsiden > News > TV2 sælger Play til hel anteneforening

TV2 sælger Play til hel anteneforening

tirsdag 27. oktober 2015, af Tom Dissing

TV2 begynder stille og roligt at få succes med deres SVoD tjeneste, TV2 Play.
Således har Hjørring Antenneselskab netop købt 15000 samtidige aftaler om fri adgang til TV2 Play.
En aftale der er så voldsom at TV2 har sænket prisen til 39 kroner om måneden mod normalt 129 kroner.
Igen.
TV2 har været en smule tilbageholdende med hvor mange der rent faktisk har købt sig adgang til TV2 Play.
Så noget kunne tyde på at denne aftale - alene - dækker over en stigning i kunder på - et to-cifret procent antal.
Og så er det jo ydermere en aftale til noget der ligner mindst 7 millioner om året, alene hos HAS, der er kort for Hjørring Antenneselskab.
Foreningen har ydermere opgraderet med eget bredbåndsnet, hvilket skulle give andre fordele for de omkring 20.000 medlemmer i området.
Formanden for Hjørring Antenneselskab, Kurt Larsen siger:
-Vi fik løbende henvendelser fra medlemmer, som gerne ville se TV2s kanaler mere fleksibelt - i sommerhuset eller andre steder uden for hjemmet. Vi har hele tiden været klar over, at langt fra alle vil gøre brug af TV2 Play-tilbuddet, men vi har fået god respons på tilbuddet, og antallet af abonnementer vokser måned for måned, starter han og fortsætter.
-Med TV2 Play og DRs tv-app har vores medlemmer mulighed for at se langt det meste af deres favorit-tv - formentlig over 70 procent - andre steder end på tv-apparatet hjemme i stuen, slutter han.
Formanden har i den forbindelse en kommentar til den meget snak om flow TV.
-Flow-tv er ikke dødt. Der vil længe endnu være behov for at samles om tv-begivenheder, som man kan tale med kolleger, venner og familie om. Og streaming-tilbud som TV2 Play gør det muligt for flere at følge med i de store tv-begivenheder, fordi de kan se programmerne, når det passer ind i hverdagen, fortsætter han.
-Nogle medlemmer vil kunne bruge fjernbetjeningen hjemme i stuen fredag aften, mens andre efterspørger nye muligheder og er indstillet på tekniske udfordringer. Som bestyrelse skal vi være vågne over for medlemmernes ønsker og behov og give dem nye, attraktive tilbud. Her passer TV2 Play-tilbuddet godt ind, slutter han.
Der er som vi har været inde på, stort FDA møde på fredag, hvor landets antenne foreninger blandt andet forventes at diskutere fremtiden for de mange TV kanaler, forbrugerne stadig betaler for.
I den kontekst er TV2s streamtilbud, eventuelt suppleret med DRs app jo et interessant tilbud.

Meddelelse eller kommentar?

Forum Kun for abonnenter (bidragydere skal oplyse e-mail-adresse, før de kan indsende bidrag)

Før du kan deltage i dette forum, skal du tilmelde dig. Indtast venligst nedenfor de personlige adgangsoplysninger, du har fået tilsendt. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, skal du gøre det. tilmeld dig først.

Connexiontilmeldingglemt adgangskode?